bayat Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Pet'e mi acsam diye dusundum ama olay cok bizarre, internet'i ilgilendirecek bir sey daha cok. Adamin teki Toby isminde bir tavsani rehin tutuyor, ve hayvanseverlerden PayPal account'una $50000 yatirmalarini, yoksa Toby'yi kesip yiyecegini soyluyor. Su ana kadar $14000 toplamis sanirim. Harikaaa. http://savetoby.com/[signature][hline]3 yanlış, 1 doğru.
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Ya günde 1000lerce hayvan ölüyor ne farkeder.Ha öyle ölmü_ ha böyle.[signature][hline]Gaius Julius Caesar
mayfer Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 adam cidden zekiymiş, tebrik etmek lazım böyle bir fikir bulan adamı :)
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 beyler elimde kara bi kedi var paypal acc me 10000 dolar yatırmassanız kuduz köpeklerin önüne salarım ona göre.[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ?
Nimloth Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 İçim gitti valla imkanım olsa vercektim paranın tamamını. Kurnaz iyi yöntemmiş. Recipes bölümünde tavşan yemekleri var. Uff adam eminim severken "yerim ben seni" demiştir sonra fikre çok kaptırmıştır.[signature][hline]Sakın girmeyinn www.geocities.com/swg_screenshots/no.swf
mayfer Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 tavşan değil de at koysaydı, "kesip yerim" deseydi $50k toplamıştı bile.
wildpervert Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 said: SoulCube, 17 Şubat 2005 21:20 tarihinde demiş ki: beyler elimde kara bi kedi var paypal acc me 10000 dolar yatırmassanız kuduz köpeklerin önüne salarım ona göre. maushuahsuas[signature][hline]Boo
Raistin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 ben boyle adamlari.... neyse adam harbi kurnazmiş tanışmak isterim... :D[signature][hline]Ardeth 10 Şubat 2005 00:38' da demişki: ''herşeyin ölçüsü insandır''(sofistlerden alinti) Ve gene Ardeth Bence en tehlike olan Raistin, zeki olmak değil, zeki olduğunu düşünmektir. Ve son olarak sevdigim laflar:Nietzsche "Hayat bir savaş okuludur. Öldürmeyen yaragüçlendirir" Nietzsche Edmund Husserl "şeylere dönelim!" ve son olarak Stuart Mill " Kendinden hoşnut bir domuz olmaktansa, hoşnutsuz bir insan olmak yeğdir, memnun bir aptal olmaktansa hoşnutsuz bir Sokrates olmak yeğdir."
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 kim niye yatırıyor ki?[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Yeni Rockı | Üstüne Şehir Örten Şehir
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 I WILL SHOT THE BUNNY! I WILL! SHUT UP! south park.[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Karakedi bi ara demişki: sagda solda gateler acılıyor, içinden lol diyerek insanlar çıkıyor.
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 abi gerizekalı insanlar bu para yatıranlar. almış adam tavşan kesiceği falanda yok sömürüyor milleti Kesin küçük kızlara yollamıştır linki babasına gösterip para yatırmasını inat ediyordur babasıda 10dolar yatırınca kız "heeey" yapıyordur adamda para kırıyordur yani allah belasını versin derim. gerizekalı ya uyuz oldum. kes ulan kes bende yicem. Paypala şikayet edicen esası rehine parası diye. polislere sölicen tavşan benim dicen. sora adamı buldurup rehin alıp şantaj yapmaktan tutuklatıcan. Hayvan sever birkaç polis bulsan kafadan zaten adam yanar. Yada adresini bulup gidicek tavşanı parçalıcan ööyle bırakıcan. bakalım ne dicek insanlar aynı tavşan gözükmeyince:)[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Karakedi bi ara demişki: sagda solda gateler acılıyor, içinden lol diyerek insanlar çıkıyor.
equable Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Türkiyede yapsan millet 1 kuruş vermez biraz enayi bunlar hrlde :D
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 ne demek hayvan ölüyor! böyle şey olmaz, şikayet etmeli :-p hmm başka işim yoktu toby kaldı :-p[signature][hline]===> orc_lord <=== |Buddy/Old|Buddy Webpage|KTB için..| |Pati Pet|Corbeau|playingarena| |orc_lord/phoenix (day:157/melancholy/depression)|
wildpervert Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 adam naparım naparım demiş, gitmiş tavşanı kaçırıp fidye istemiş. vermessek nolur demişler oda hımm hımm nolur lan acaba diye sonra "YERİM LAN" demiş bunlarda ühühüh verelim yicek yoksa adam demişler. bu adam kesin türk tür abi. başka kimsenin aklında böle bişey gelmes muhauhauh[signature][hline]Boo
wildpervert Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 bu arada adamlar dakkada sektör oluşturmuş http://www.cafepress.com/savetoby/ bi tavşan olayına adamlar mağaza açtılar ya helal olsun. bu amerikalıları anlamak çok zor[signature][hline]Boo
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Adam işini biliyor. 14k adamın tamamı Amerikalı'dır.[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben Gunn, 18 Mayıs 2002 16:07 tarihinde demiş ki: ağlama değmez minoooooc, bu göz yaşlarınaaa
paparnoz Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 acaba bir insanı koysak uçurumun kenarında resmini 20 bin dolar vermesseniz itcez adamı desek ne kadar etkili olur mrk ettim:)[signature][hline]İş Hayatı İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak
NuKe Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 adam kefal avına çıkmış ne tavşanı.[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın!
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 ahaha müthiş bişi ya millet nasıl bir tavşan için binlerce dolar yatırabiliyor. ben de insanseverlere hitap ediyorum. bak çabuk paypal accountuma 100.000$ yatırın yoksa kendimi kesip yerim bak.[signature][hline]www.darknesstime.com GM Prudent Herkesi Bekliyoruz. Çok Yakında...
blademaster Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 ya bence site sahipleri yiycekdr hayvanı hatta hesap da kendi hesaplarıdır ve hgatta amerikalılar da aptalın bayrak taşıyanıdır
Raistin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 said: PrudenT, 18 Şubat 2005 16:43 tarihinde demiş ki: ahaha müthiş bişi ya millet nasıl bir tavşan için binlerce dolar yatırabiliyor. ben de insanseverlere hitap ediyorum. bak çabuk paypal accountuma 100.000$ yatırın yoksa kendimi kesip yerim bak. ahahah lol[signature][hline]Ardeth 10 Şubat 2005 00:38' da demişki: ''herşeyin ölçüsü insandır''(sofistlerden alinti) Ve gene Ardeth Bence en tehlike olan Raistin, zeki olmak değil, zeki olduğunu düşünmektir. Ve son olarak sevdigim laflar:Nietzsche "Hayat bir savaş okuludur. Öldürmeyen yaragüçlendirir" Nietzsche Edmund Husserl "şeylere dönelim!" ve son olarak Stuart Mill " Kendinden hoşnut bir domuz olmaktansa, hoşnutsuz bir insan olmak yeğdir, memnun bir aptal olmaktansa hoşnutsuz bir Sokrates olmak yeğdir."
Öne çıkan mesajlar