xaty Mesaj tarihi: Şubat 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2020 Yeni TV aldığımız için ikisine de ihtiyacımız kalmadı. İkisi de iyi durumdadır. Samsung LE40C550 Gayet iyi durumdadır. Görüntüde herhangi bir bozukluk, portlarda sıkıntı vb yoktur. Orjinal kumandası yok, yerine alttaki kumandayı veriyorum. Logitech Harmony 350 Kumanda aynı anda 8 farklı cihaza kadar kontrol sağlayabiliyor. Harmony programı ile PC'ye bağlayıp hangi tuş nasıl çalışsın secebiliyorsunuz (orn TV setup için sesi AVR'den kontrol etsin, kanal tuşları Digiturk'u kumanda etsin, input seçimleri tv'yi kumanda etsin vb). Tek tuşla istediğiniz cihazları ayni anda açıp kapayabiliyor ve kontrol etmek istediginiz yazılımda listelenmese bile kumandadaki alıcı ile orjinal kumandasindan sinyali ogretebiliyorsunuz. Ikisi için toplam 1400₺ istiyorum. TV'nin kumandası olmadığı için kumandayı tek başına satmayı düşünmüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2020 ilk link 404 veriyo, ikisi için 996 son teklifim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 3, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2020 Gel 1200₺'e ortada anlaşalım, ö.m. attım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2020 ya ben onu 404 verdiği için "1400-404=996 kekekeke" diye şaka olsun diye yazmıştım. yanlış anlaşılma olmuş müdür my bad =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2020 Sadece harmony how much? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 3, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2020 Sadece Harmony'yi satmayı düşünmüyorum TV tek başına satılmazsa. TV'nin kumandası yok çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2020 Bu şekilde fiyat yüksek olmuş ama. Çakma kumanda al 20liralıklardan onunla sat bence TVyi. Harmony ye de baktım, beni aşarmış bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 3, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2020 Harmony ihtiyacı olmayan basit kumandayı kendi alacaksa uygun TV'nin fiyatı uygun olacaktır tabi ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delulace Mesaj tarihi: Şubat 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2020 kumanda overkill olmus hakkaten ama guzelmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar