aquila Mesaj tarihi: Ocak 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2020 bunu uyutsaniza diye getiren de vardir kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Ocak 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2020 (düzenlendi) huzur evi var mı köpekler için Ocak 24, 2020 fresia tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2020 huzurevi yok ama iyicie acik cekmeye yakin uyutan yerler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2020 1 saat önce, Fin dedi ki: huzurevi yok ama iyicie acik cekmeye yakin uyutan yerler var. The Messiah mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2020 Her şeyi geçtim; birisi burayı hayvan sever forumu sanıyor, ama sanan yine erkek. Kazara bile gelmiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2020 gunde iki ogun tavuk doner yiyip kedi kopek besleyen kendini hayvansever saniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2020 nasıl sevecek başka olm? kendine has hangi çiftlikten alınır başlığın olduğu için sanırım bu öfke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ocak 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2020 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2020 11 saat önce, Fin dedi ki: gunde iki ogun tavuk doner yiyip kedi kopek besleyen kendini hayvansever saniyor. Bi de hayvan satın almak isteyip kendini hayvansever sananlar var, o daha da acı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2020 Ahahah double crit gelmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2020 -_-' benim aradigim boyle bi yer degildi zaten internette aratinca milyon tane cikiyor tuvalet terligiyle bahcede kopekleri etmis tuzla bagcilar dolu sdfs.kopekleri damizlik olarak kullanmayip normal bi sekilde yavrusu olan insan ariyodum buldum eylül gibi dogum yapacak bi tanesi senin dediler.en azindan hayvanlari damizlik olarak kullanmayip normal üreme süreci sonrasi yavrularin hepsine bakamayacak bi yer ariyordum bununda karsiligi var malesef amacim supply/demand yaratmak degil ama oyle pofuduk bi dünya icinde yasamiyoruz yoksa gold'u sahiplenirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar