prozzak Mesaj tarihi: Ocak 23, 2020 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2020 Bir soru: Lastik tamir kitinin lastiğe bir zararı var mı? Diyelim kiti kullandık, tamirciye gidilmesi sonrası standart aynı işlem mi uygulanıyor (yarılmamışsa yama vs)?
prozzak Mesaj tarihi: Ocak 23, 2020 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2020 Riske atmayacağım. Bu tür durumlarda MURPHY kanunlarına inanıyorum. Az önce orjinal stepne siparişi verdim Amerikadan. MINI Stepne
xaty Mesaj tarihi: Ocak 23, 2020 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2020 Temizleyip tamir edilebiliyor lastik, işçilik artıyor sadece.
prozzak Mesaj tarihi: Ocak 23, 2020 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2020 4 dakika önce, xaty dedi ki: Temizleyip tamir edilebiliyor lastik, işçilik artıyor sadece. Teşekkürler bilgi için
Goering Mesaj tarihi: Ocak 23, 2020 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2020 (düzenlendi) stepne'm var ama + seklinde bijon anahtar yerine L bijon anahtari varmis. (hic bakmamistim) serviste makine ile sikilan jant bijonlari ASLA "L" seklinde anahtar ile acilmiyor. + seklinde olunca ayakla fln destekleyip kanirtabiliyorsunuz. kilyos yolunda gece 3'te deneyimlemistim, aklinizda olsun... Ocak 23, 2020 Goering tarafından düzenlendi
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2020 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2020 uzun kolunun içine bir demir daha sokup uzatıyorsun
xaty Mesaj tarihi: Ocak 23, 2020 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2020 L şeklinde olanların ucuna takılcak parça da setin içinde olur genelde, L'nin ucu dişidir zaten
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 23, 2020 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2020 (düzenlendi) Selam, L borudan yapılanların yuvaya oturmaları düzgün olmuyor. Benimki bagajda duruyor, hiç kullanmıyorum. @prozzak Abi senin jant da 4 saplamalı mı? 5 olmasın? Diğer konuda gördüm, 4'müş Saygılar. Ocak 23, 2020 paramecium tarafından düzenlendi
Vodan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2020 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2020 On 22.01.2020 at 17:55, DoGMeaT dedi ki: Abi stepnem var , spreyli lastik tamir kitim var , çakmakliktan güç çeken kompresörlü pompam var Kullanmak zorunda oldum , yılda 1 kere bile lazım olsa bence good trade çünkü alternatifi gece gece yollarda mağdur olmak, tamirciye çekiciye ustaya lastikciye gece tarifesinden domalmak . Oysa şu an lastigime bişi olsa 10 dakkada halledip hayatıma devam edebiliyorum Ayrıca bu set e en son ihtiyacım olduğunda , komşudaki üniversite öğrencisi sarışın kısa şortlu kızın lastiği patlamıştı , arkadaşlarıyla mal gibi kalmışlar arabaya bakiyolar , dedim siz durun ben size güzelliğimi yapcam, o günden beri kankayiz sarışın kısa şortlu kızla kanka kalmanız üzdü
Vodan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2020 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2020 On 21.01.2020 at 14:22, prozzak dedi ki: Dün bagaj altına baktım. Enteresan şekilde kriko var. bijon anahtarı var fakat kesinlikle stepne koyacak yer yok. Eski sahibi kilitli bijonu iptal etmiş, bunu da öğrenmiş bulundum. Şöyle bir sıkıntı var stepne bulundursam dahi 15 - 16 inch her stepne olmuyor özel sipariş etmem lazım. Hadi ettim, JCW ön kalipere stepne kesinlikle uymuyor ön lastik patlaması durumunda önce rotasyon sonra stepne takmak gerekecek yani iki lastik söküm yapmam gerekecek. Şimdilik lastik tamir kiti alıp yarılmaması için dua deceğim Kilitli bijonların sanıyorum ki bi ömrü var. Yazlık/Kışlık dönüşümlerinden bir tanesinde benimkini de kırdı lastikçi, mecbur tornayla bijonu patlatıp 4 tane de standart bijon alıp takmam gerekti. Kilitli bijon da satın alabilirsin ama Maslak sanayideki parçacıda o an stok olmadığı için normal alıp taktım ben de.
Öne çıkan mesajlar