Caguar Mesaj tarihi: Ocak 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2020 Hamburgeri güzel olan mekan bu saatte kapalı onu eliyorum Suruç gece ikiye kadar açık olması gerekiyor oraya gidebilirim ama üstümü çıkarmış uyumayı bekler vaziyette yatakta yatmaktayım üstelik dışarıda fena yağmur yağıyor. Ama gidebilsem midem feci bayram edecek. Gittiğimde kapatmış olma ihtimalleri de var. Veya mısır patlatıp bişeyler izleyerek yiyebilirim. Uykuya dalamağım için sesli düşüneyim dedim. ben arada kaldım atraksiyon alamıyorum belki bi fikir veren olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2020 mısır da nasıl doyurmaz ya boş boş kalori Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2020 Aksiyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2020 (bkz: gereksiz başlıklarda bugün) madem forumu ekşi'ye bağladınız o formatta devam edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Ocak 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2020 discord telaşta foruma başlık açılmasını engellemeye çalışıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2020 genç discordcular rahatsız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2020 Atraksiyon alamıyorum denmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar