Liebe Mesaj tarihi: Ocak 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2020 (düzenlendi) Çok fena bir sıkıntım var, 2009'dan beri telefonla, diital makine ile çektiğim fotoğraflar karman çorman. Ne zaman pc başına geçsem düzenlemek için afakanlar basıyor içine daldıkça. Zaman içerisinde farklı telefonlarda, farklı bilgisayarlarda fotoğraflar geze geze hep karışmış, klasör klasör içinde, birine giriyorum biraz dışarıdakilerin aynısı var başka fotolar var, aynılarının ufak versiyonlar vs. var tam çıldırmalık. Bırakıyorum her seferinde uğraşmak yerine. Ne yapmak lazım bilemiyorum tek tek bütün fotoları yeni bir ortama klasörleyip kaydetmek lazım sanırım ama binlerce gerekli gereksiz fotoğraf var kafayı yerim gibi geliyor. Lightsroom gibi ya da picasa gibi uygulamalar bu duplike fotolara çare olur mu? Nette biraz araştırdım ama çözüm bulamadım Şöyle pcdeki bütün fotoları tarasa, aynı fotoları ayırsa ve yeni bir yere kaydedebilsem bunları muhteşem olurmuş. Ocak 4, 2020 Liebe tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2020 beyaz yaka gibi foto çekmeyin kardeşim siz de. biz çocukken 36'lı film alınırdı iki üç ayda anca biterdi her kare kıymetli olurdu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2020 shift delete all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 4, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2020 işte işin boktan yanı ben beyaz yaka değilken bile görmemiş gibi foto çekmişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2020 geçmişi elden geçirmeye üşensen de en azından yenilerini toplarken komple düzgün toplayabilirsin. battı balık yan gider yapma bari çocuğun fotoları falan sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2020 1 saat önce, goldbären dedi ki: beyaz yaka gibi foto çekmeyin kardeşim siz de. biz çocukken 36'lı film alınırdı iki üç ayda anca biterdi her kare kıymetli olurdu... ok goldboomer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2020 at tüm fotoları google photo'ya klasörleyip içeriklerine göre tag'lesin (nesneler & kişiler vs) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2020 (düzenlendi) adamlar buna çözüm olarak algoritmadan gorili kaldırmışlardı sadece sdf. Ocak 4, 2020 goldbären tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar