Goering Mesaj tarihi: Ocak 4, 2020 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2020 (düzenlendi) free range: arkadas japon havalandirma firmasinda satis muhendisi ve tavuk ciftlerine satis yapiyorlar: o bahsediyordu tesisleri gordukten sonra mcdonalds / burger / kfc / popeyes yemeyi biraktim, sen de sakin yeme diye... (amonyak falan kokusundan maskesiz icine girmek yurek ister diyordu) ben raya organik veya carrefour organik yumurta disinda tavuk veya o tarz urun yemiyorum. Ocak 4, 2020 Goering tarafından düzenlendi
Caguar Mesaj tarihi: Ocak 4, 2020 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2020 Gezen tavuk yumurtası almak için en iyi yer semt pazarları oluyor genelde. Birbiriyle aynı ebatta iki tane yumurta bile olmuyor
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 4, 2020 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2020 Abi genelde pazarda satan da, markette satan da (eğer markalı kutu falan değilse) aynı tedarikçiden alıyor yumurtayı. Çok düşünmeden menemen yapmak lazım. Kendi habitatınızı kurmadığınız; çevresinde halen çiftçilik ya da hayvancılık yapan köyler bulunan bir bölgede yaşamadığınız sürece çok zor mass production tokadı yememiş ürün satın almak.
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2020 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2020 çok rahat bulunuyor mesele kendine yeteri kadar değer veriyor musun
xunn Mesaj tarihi: Haziran 22, 2020 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2020 Hindu okudum aha Axedice'ın vadi doldu diye sevindim.
Öne çıkan mesajlar