Suark Mesaj tarihi: Ocak 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2020 superonline kontörlü internet alıodum ben, 2 günde bir 20 lira falan veriodm. OZAMANIN PARASI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2020 çoluğumuz çocuğumuz var işimiz gücümüz var sol alt köşede 10dk da bir mavi yazı göreceğiz diye harap etmeyelim artık kendimizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2020 neyine yapıyoruz turnuvayı? öyle bedavaya gelmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2020 biri artık Mobile-UO yapsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2020 (düzenlendi) oo hayırlı işler. ultima online'ı pay2win yapmak EA'in bile aklına gelmemişti helal hahsdfgd abi bi de websiteniz, logo falan o kadar kötü ki, "çiftlikbank'ın en azından vitrini güzeldi" diye bi düşündürttü. acuh vitrini bi cilalayın, böyle balık gelmez Ocak 11, 2020 Xenocide tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2020 (düzenlendi) oo pay2winle yeni soluk getirmiş oyun dünyasına old town. alırım bi dal. websitesinin orasına burasına random klip yerleştirmek de iyi, terazini şukuluyorum. Ocak 11, 2020 -Bonesoul- tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2020 (düzenlendi) On 14.01.2020 at 16:11, OldTown dedi ki: . Alışılmışlıktan kurtulup yeni bir maceraya nedersiniz ? Sizide aramızda görmekten mutluluk duyarız. Teşekkürler... ...dedi butun alisilmis, hevesle acilan ve en fazla 1 sene sonra yokolan acayip acayip uo sunuculari Bi de şu "çok emek verdik" şeysi de bitse artik. Ben kocaman bi kağıda 4 yıl boyunca boş boş çizgiler atarsam çok emek vermiş olurum ama bu saygi duyulmasi gereken veya desteklenmesi gereken bir şey değildir. Verdiğiniz emeğin çok olması yaptiginiz işin kaliteli olduğu anlamina gelmiyor. Üzgünüm ey dost, boşa vakit harciyorsunuz. Zararin neresinden donulse kârdir diye de yaziyorum bunlari işte kismet. Edit: alisilmisin disinda gordugum tek sey buraya girilen olumsuz yorumlara instant rage atip kendini iyice kucuk dusurmuyosun o yonunu takdir ettim Ocak 15, 2020 Xenocide tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar