paradoksalkedi Mesaj tarihi: Aralık 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2019 (düzenlendi) Intel i7 6700K Corsair H80i GT Sıvı Soğutma MSI Gaming X 1080 Asus Maximus Viii Ranger Mobo Ne kadara gider? Hackintosh buildi yapmak istiyorum, 1080'i satarken bari işlemciyi de Ryzen'a geçireyim dedim. Satılır mı ki böyle? veya direkt kasayı komple satıp baştan toplasam ne kadar eder, var mı istekli? Full spec: Kasa: CoolerMaster MasterCase 5 Pro Ekran Kartı: MSI 1080 Gaming X Anakart: Asus Maximus Viii Ranger Ram: Gskill 3000 MHZ 16 GB (2x 8GB) HDD: 1 TB 7200 RPM SSD: 256 GB m2 Sata PSU: Corsair CX750M 80+ Bronz Sertifikalı 750W Sıvı Soğutma: Corsair H80i GT Aralık 16, 2019 -Bonesoul- tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Aralık 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2019 hackintosh build için stabilite için ryzen önerilmiyor zaten normal kernel sapıtmaya müsait ryzen işlemciler için yamalı build sapıtmaya daha da müsait. Ancak ekran kartı konusunda rx serisi hackintosh için oldukça performanslı ve herhangi bir yama gerektirmeden gördüğü için ilk seçenek olabilir. Hackintosh build yapacak isen Intel işlemci ve Amd rx serisi ekran kartı öneriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Aralık 13, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2019 yeni custom kerneller baya stabil gidiyor diyorlar vanilla install ile baya arastirdim ama, bir de ryzenler f/p olarak baya iyi ondan dusunuyorum acikcasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2019 6700k nın yetmeyeceği bir iş yapmıyorsan macera aramanın anlamı var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Aralık 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2019 Hackintosh kasacağına gel sana imac vereyim takasa girelim. Biraz eski ama ; https://support.apple.com/kb/SP688?locale=en_GB Linktekinden farklar; - i7 3770 - Nvidia 680 MX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2019 selam fiyat pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Aralık 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2019 (düzenlendi) Fistancım fiyat bilmiyorum..Bakmak lazım, ama pati fiyatı yapılır illa ki. Ayrıca yukarıda eksik yazmışım; + 1TB 7200 rpm HDD yerine 1 TB Fusion Drive var (melez SSD muhabbeti, okuma yazmada hiç fena değil. Final Cut Pro dan biliyorum.) + Magic Trackpad var, kutudan çıkmıyo zaten zımbırtı. Trackpad siz mac net ölüdür bence. +- 802.11n 2 TB lık Time Capsule üm de var onu da veririm makul fiyata. Ama aptal time capsule un bi sıkıntısı var, ciddi alıcılara anlatırım detaylarını. + Thunderbolt > Ethernet dönüştürücüsünü de çeyizime saklamam, hediye veririm. (ofc orijinal apple) - Kablosuz Apple Wireless klavyede F10 tuşu yerinden kalkık. Bunu dert eden adama, dürüm+kısa malbuş hediyem. Aralık 13, 2019 DavidMills tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Aralık 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2019 Harbi bu makina kaç para eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2019 hangi account satıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Aralık 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2019 Kedi bana gpu anakart ve cpu fiyati ver bro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Aralık 20, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2019 On 13.12.2019 at 18:13, DavidMills dedi ki: Hackintosh kasacağına gel sana imac vereyim takasa girelim. Biraz eski ama ; https://support.apple.com/kb/SP688?locale=en_GB Linktekinden farklar; - i7 3770 - Nvidia 680 MX bayadir giremedim foruma, gec cevap verebildim ama tesekkur ederim. MacOS'u seviyorum ama speclerden vazgececek kadar degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Aralık 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2019 Bir bak artık öm lere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar