Engg Mesaj tarihi: Aralık 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2019 Sadece kutusunu açıp 5 10 dakika kadar kullandım. Arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine aldım ama malesef eski basketbolcu olduğum ve elim kürek gibi olduğu için ilk tutuşta elime göre olmadığını anladım ve kutuya geri kaldırdım. Oysaki çok hevesli almıştım, normal insan eline göre yapmışlar malesef onu düşünemedim. Normalde de en büyük mouselar bile elime küçük gelir ve claw tutuş yaparım, bu mouse'u da boyunu inceleyip aldım fakat ona ragmen yandaki tuş dizilimi için elim fazla büyük geldi. İnternette fiyatı 900-1000TL civarı ben cuma fetişi kampanyalarından birinden 499a almıştım dolayısı ile kafamdaki fiyat 450 sonuçta kutuyu açmış bulundum. Faturalı, garantilidir. İzmirden satıyorum, gelip görmek denemek isteyen deneyip elden alabilir. İyi günler. Mouse un piyasa fiyatı için: https://www.n11.com/arama?q=+corsair+scimitar+rgb https://www.cimri.com/corsair-scimitar https://www.akakce.com/kablolu-mouse/en-ucuz-corsair-gaming-scimitar-optik-kablolu-oyuncu-mouse-fiyati,6568509.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Aralık 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2019 15 içinde iade edebiliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Engg Mesaj tarihi: Aralık 9, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2019 İade ederken KDV geri vermiyormuş itopya. Hem de piyasa fiyatının yarısına aldım bi yandan da o fiyattan geri vermek istemiyorum. 395 tl geri iade makbuzu çıkarıyor bana site. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2019 Dışarıda bir yerde mouseu denesem Nagadan sonra nasıl gelir acaba tutuş kavrama vb. Performans benzerdir zaten diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2019 (düzenlendi) 100 lira daha fazla verilip sifir 2 yil garantili razer naga trinity alinabiliyor. 3 farkli yan panel var hem de. ikisi de kotu mouse orasi ayri tabi. bu arada yasal olarak kdv'yi iade etmeme hakki yok herhangi bir firmanin. 14 gun icerisinde urune, aksesuarlarina vs zarar vermeden iade almak zorunda. kutusunu falan yediysen acarken bilemem tabi Aralık 9, 2019 Aluriel tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2019 nasıl geri vermiyomuş lan, çakallara bak. öyle bi dünya yok, bas şikayeti tüketici haklarına, seve seve verecekler. hatta böyle bi bok yediklerini öğrendiğinde devlette sarar bunlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Engg Mesaj tarihi: Aralık 9, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2019 (düzenlendi) ayın 20'si cuma almışım, 14 günü geçmiş arkadaşlar yine de kdvsiz iade alıyormuş allah razı olsun ama vermem o şekilde. Nedense kullanırım dedim ama sanmıyorum. Ayrıca tabi ki sıfır ve 2 yıl garantili. Üzerine şu kadar verilip şu alınabilir yorumları yapılabilir tabi ki ama 2 tane razer mouse bozduktan sonra ve guildimde razer kullanıp bozmayan adam da kalmadıktan sonra 100 lira daha degil 100 lira ucuza bile verseler almam razer uzak dursun bizden. Aralık 9, 2019 Engg tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2019 madem elinde patladi 200liret veririm kargo senden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Engg Mesaj tarihi: Aralık 9, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2019 (düzenlendi) allah razı olsun muhterem kardeşim itopya kargo onlardan olacak şekilde 395 e geri alıyor Yine de 450 den satılıktır, bu fiyattan geri yollarsam yazık olur 1k lık mouse'a. Birinizin işine yarasın. İtopya bunun kutusunu kapayıp geri satar biraz tanıdıysam. Aralık 9, 2019 Engg tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2019 o alanın sorunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2019 Razer mouse hangi modeli nasıl bozdun ve garantiye gönderemedin tam olarak? nereden almıştın tabi o da önemli. en sorunsuz teknik servislerden birisi razer. razer ürünlerini aral ve arena getiriyor şu an trye, arena nasıl işliyor bilmiyorum ama aralın teknik servisi gayet iyi, baya yavaş çalışıyorlar son 2-3 aydır ama iyi yani. bu arada scimitar pro en son 500-600 arası fiyata satılmış. yarın tam fiyat yazabilirim sıfırı için hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Engg Mesaj tarihi: Aralık 9, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2019 ilk mesajı okursan görebilirsin kaça olduğunu yarını beklemene gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2019 scimitar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2019 Biraz şans o işler ya. Ben 10 yıldır ilk versiyon Razer Naga kullanıyorum. Dandirik softwarei dışında bir sorunu yok valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar