neslieplus Mesaj tarihi: Kasım 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2019 merhaba arkadaşlar avrupada şubesi olan bir marketten birkaç ürüne ihtiyacım var hediyelik olarak, minik bir istek umarım yardımcı olabilecek birisi çıkar mesajla ulaşırsanız sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2019 merhaba neslihan hanım. dilerseniz özelden devam edelim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2019 Neslihan Hanım demeyeceksin davar, Neslihan+ Hanım diyeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2019 @neslieplus hangi market olduğunu öğrenirsem yardımcı olabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draculiablo Mesaj tarihi: Kasım 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2019 Lickspittle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2019 (düzenlendi) evet nesliecim konustugumuz gibi el bagajina attim, bavulum yok hizli cikarim havaalanindan kib Yeni forum bozuk ÖM’yi mesaj olarak gondermis Kasım 29, 2019 sardalya tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arondrin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2019 Evet, ben yardımcı olayım konu neydi. Yalnız biraz moralim bozuk. En son Moldova'dan gelmesi için para gönderdiğim kız arkadaşımın annesi hastalandığı için gelemedi. Annesinin tedavisi için de para gönderdim. Sonra haber alamadım. Bu da öyle olmasın lütfen. Bir de bu aralar biraz meşgulüm, banka hesabımı terör örgütü ele geçirmiş, savcılıkla temas halindeyim. O işi de halledince yurt dışına döneceğim. Dönünce sizin işi de halledeyim. Siz istediğiniz ürünleri yazın ben alıp gönderirim. Bir dakika savcım arıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neslieplus Mesaj tarihi: Aralık 2, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2019 ilgili ürünü sipariş etmenin farklı bi yolunu buldum hepinize teşekkür ederim daha fazla forumu meşgul etmeden uzaklaşıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caguar Mesaj tarihi: Aralık 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2019 resmen bizi kullanacakmış. iyi ki yardım etmemiş kimse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar