ajmet Mesaj tarihi: Kasım 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2019 paypal hesabı olan birisi yardımcı olabilirmi bana 5.29 euroluk bir odeme yapmam lazim kredi kartı kabul etmiyorlar ucreti hemen havale edrim yardımcı olacak biri varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2019 yurtdışından biri lazım, TR ye paypal kapalı malesef. Benim ingilterede açılmış hesabı bile kullandırtmıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Kasım 14, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2019 7 dakika önce, Darksun dedi ki: yurtdışından biri lazım, TR ye paypal kapalı malesef. Benim ingilterede açılmış hesabı bile kullandırtmıyorlar evet malesef:( belki bir umut biri çıkar dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2019 ben alabilirim sanırım ama buraya ait kredi karti/debit kartim yok. marketlerde var bilumum kartlar bakayım paypal icin yada transfer edilebilir bişiler varsa yardımcı olurum. ebay'se alisveris yapacagin yer VPN kullanip paypal.nl ustunden almistim ben tr kredi karti bilgilerini verip en son tr'den. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Kasım 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2019 yolla bilgileri yapayim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2019 nasıl yapamıyosunuz anlamıyorum ben ya. bende paypal var aktif kullanıyorum da. hesabı yurtdışında açtım diye mi öyle acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Kasım 15, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2019 10 saat önce, SpiderS_DangeR dedi ki: yolla bilgileri yapayim ben pm attım kusura bakmayın dun gece gormemisimmesajı Iban gonderebilirseniz hemen hava yaparım bedeli cok tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Kasım 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2019 15 saat önce, SpiderS_DangeR dedi ki: yolla bilgileri yapayim ben IYILIK MELEGI , bana da bi 6 euro atesle pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Kasım 15, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2019 5 saat önce, ajmet dedi ki: pm attım kusura bakmayın dun gece gormemisimmesajı Iban gonderebilirseniz hemen hava yaparım bedeli cok tesekkurler. tesekkur edrim yegenim bulmus bir arkadasından alıyor simdi gerek kalmadı tekrar iilginize tesekkur ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2019 vpn ile almanya hesabi acarsaniz ordan tr kart kullanabiliyorsunuz... ben oyle yapiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Aralık 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2021 Şuan bi sekilde paypal ile yurtdisindan ödeme alabiliyomuyuz. Vpn vs, bi rehber güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2021 (düzenlendi) Yok olmuyor. Bana da lazım ama illa yurtdışı kredikartı falan lazım. Aralık 22, 2021 Absolut tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar