xaty Mesaj tarihi: Kasım 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2019 Annem ve babam 2011 model araçlarını yenisini almak için satıyorlar. Araba almayı düşünen veya etrafında bildiği olan vardır belki diye paylaşayım dedim. Gayet sorunsuz, temiz kullanılmış bir araba. Hiç bir problemi yok (no tramer, no değişen vs.) Detaylı ilan: https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-sahibinden-kazasiz-degisensiz-full-mazda-3-sedefli-beyaz-753764699/detay/ Buradan biri almak isterse fiyatta ek bir şeyler yaptırtırım. 178bin km, inci beyazı (sedefli beyaz), benzinli otomatik (tüp takılmadı), impressive (koltuk ısıtma, kör nokta uyarı, sunroof vs. en dolusu) model Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2019 Eşime araba bakıyoruz ilk görünce bir sevndim de, 178 bin çokmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2019 neden değiştiriyorsunuz araba güzel temiz uzun yıllar daha sorun çıkarmadan binersiniz paranız da cebinizde kalır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 6, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2019 Kaç yaşına gelmişler, güzel bir arabaya binsinler. 3008 almayı düşünüyorlar @sipeyskeyk km çok malesef, ama yaşına göre gayet iyi durumda. donanım ve kalite olarak da iyidir mazda3. yakıt tüketimi dışında çok severim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2019 (düzenlendi) 60 civarı olsa alırdım ben. yüksek biraz benim bütçeye göre. hoş iyi yakar bu di mi. o da sıkıntı biraz. Kasım 6, 2019 ahmedinejad tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 6, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2019 @ahmedinejad60 kusurlere düşerler belki de 60 zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2019 eyvallah hakkı 60'dan çok daha fazla zaten aracın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar