dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2019 From acclaimed creators Kate Purdy and Raphael Bob-Waksberg (BoJack Horseman) comes Undone, a groundbreaking and genre bending animated series about a young woman's complex journey to unlock her past and solve the mystery of her father's death. Alma Winograd-Diaz (Rosa Salazar, Alita: Battle Angel) takes her mundane life one day at a time until a near fatal accident induces visions of her late-father, Jacob. Through these persistent visions he urges her to tap into a mysterious ability that allows her to travel through space and time with the hopes of preventing his untimely death. This quest challenges Alma's relationships and brings into question her mental wellbeing with those closest to her. haftasonumu yedi. cok basarili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Eylül 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2019 şu geldi aklıma direk ; Spoiler izlerük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2019 babayı bob odenkürt seslendirmiş, adam zayıf noktam hemen yumuluyorum. bakalım dasaaa akmayan dizi postlamaz ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2019 bir oturuşta izledim güzeldi. scanner darkly ile görüntü benzeşiyor ama temalar baya başka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 16, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2019 bu tum sezonu bir arada yayinlama olayinin en kotu tarafi 1 gunde bitirp sonrasinda 1 sene beklemek zorunda kalmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2019 nedir sizin derdiniz dasa bey. aksa bir türlü akmasa bir türlü homur homur. ideal debisi nedir bu işin???? her hafta beklemek zorunda kalmaktan iyidir. ayrıca bosch falan bir günde bitmiyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 16, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2019 akmayan dizi izlemektense, izlememeyi tercih ederim robert bosch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Eylül 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2019 (düzenlendi) şu 1 günde yayınlanan diziyi o günde bitirmek tamamen izleyenin elinde, misal mindhunter 3. bölümü bitirdim 2 haftada (1 hafta 2 bölüm öbür hafta tek bölüm) sonra preacher birikmişti 7 bölüm ona geçtim 3-4 gün onu izledim, şimdi yine mindhunter geçecem. Her hafta beklemekten iyidir elinin altında olması, sararsa bitirirsin abi işte ne güzel, şikayet etmeyin. Eylül 16, 2019 GONDARCENGIZ tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2019 netflix caymaya basladi sezonluk salmaktan galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 16, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2019 abi olunca izliyorum hemen. kisinin elinde falan degil. evde 40 tane kadin versen. girebildigim kadarina girerim ayni gun. dur sunu salkayim demem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2019 örnek yanlış dasaa, şimdi diyorlarki bi tane vercez süper, al senin olsun emma vatsın. ; tepe tepe kullan. ilk gün 10, ikinci gün 5, 3. gün artık bayar... isterse en güzeli olsun. ama haftada 1 gün görceksin sadece deseler, nasıl da beklersin o anı.. O da biraz fazla uzun zaman gibi gelebilir. 3 günde 1 verseler nasıl olurdu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 18, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2019 ben ac gozluyum, her turlu giderim. ALAYINA GIDERIM! ama emma watson versen abi gel otur cay icelim falan derim. adam suratli, tahta kadin mi olur yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2019 izledim. iyi yönleri vardı sevdiğim konular falan ama kızın içimi şişirircesine kezbanlığı ve akmayan aile draması baydı. standart sürelerde olsaydı bırakırdım da her bölüm 20 dk toplamda 8 bölüm film izlermiş gibi bitti gitti. 6-7/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2019 malzemeyi az aldıysan izlerken....................................................,,,,,,,,,,,,, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2019 hıhıhı wot yazma şaka yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar