MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2019 (düzenlendi) Katee Sackhoff varmış, hatrına izleyeyim diye başladım. ya bir dizi bu kadar kötü olamaz gerçekten. Niye sezonu sonuna kadar izledim onu da bilmiyorum. ben yandım siz yanmayın. Yani konu fena değil aslında da, bu kadar kötü işlenebilir yani. rts bölümlerinde böyle yapmayın diye izletilebilir yani. ara sıra aradan sızan starbuck mimikleri uğruna izledim galiba. Ağustos 16, 2019 MrLevie tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2019 Basliga gerek bile yoktu abi. 1 bolum izleyip kapadık bunu fnfj. Travesti bile var. Starbuck ablada da oyunculuk sıfır masallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2019 1inci bolumu bitirmeden kapattim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2019 Ben üzerine bir kez tıkladım sora hemen kapattım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2019 Ben mouseouver previewina bakip kapattim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2019 bence diziyi görüp netflixi iptal edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2019 Bir başka agenda push dizisi. Sırf trans olsun diye koyulan yeteneksiz bir oyuncu, alakasız bir şekilde ermeni soykırımı muhabbetinin dönmesi falan. Allah'tan Netflix üyeliğini iptal etmiştim de zorlamama rağmen devam edemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbarX Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2019 12 saat önce, mani dedi ki: Bir başka agenda push dizisi. Sırf trans olsun diye koyulan yeteneksiz bir oyuncu, alakasız bir şekilde ermeni soykırımı muhabbetinin dönmesi falan. Allah'tan Netflix üyeliğini iptal etmiştim de zorlamama rağmen devam edemedim. Aynen uzayın dedrinliklerinde ermeni soykırımı muhabbeti hortladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar