Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2019 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2019 Valla hala insanların üzerine üzerine sürüyorlar, yaya tam ortalamış geçiyorken sola doğru kırıp önünden geçiyor hala bir sürü ayı dolu böyle. Geçen sabah bostancı köprüsünden e5 e bağlanan kavşakta durdum otobüs kornaya abandı falan. Yine aynı yerde başka bir gün arkamdaki adam hemen soluma geçip bastı ben durunca. Ben şu kural diklenmeden önce de duruyordum ulan yol vermesen nolcak az öteye gidip yine ışıklarda duracaksın bırak yaya gideceği yere gitsin.
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2019 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2019 yayalara yol vermeyi tercih etmiyorum ben genelde, ışıklar yetmiyo mu la
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2019 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2019 Ben arabayı sonunda servise verdim dün akşam, ikame araç verdi sigorta şirketi ama bende 1.2 TSI Polo vardı adamlar sedan C-Elyssee verdiler. Araç ciddi kazan geçirmiş, yolda giderken titriyor, rot ayarı yok, şanzıman darma duman, airbag falan patlamış arabada sanırım, yol tutuşu yok, farlar tırt. Adam verirken bir de kazası var ama sürüşü sorunsuz, beğenmezseniz salı günü falan değişiriz dediydi. Sürüşü sorunsuz araç buysa, sürüşü sorunlu araç nasıl oluyor merak ediyorum. 30km sürdüm, arabayı sürmekten korktum açıkçası, bir de adamlara sık sık şehirler arası kullanıyorum demiştim... Doğrudan Anadolu Sigorta'yı arayıp şikayet ettim, değişim istedim, hesapta aramaları gerekiyordu şu saate kadar ama bakalım.
Öne çıkan mesajlar