KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2019 Şöyle uygun fiyatlı, 5ghz olmayan (router var çünkü) bir modem ihtiyacım var. TTnet atıl durumdaki modemlerinize de talibim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2019 (düzenlendi) Vdsl mi bilmiorm ama 300mbpdpspsp kablosuz N falan yazio isine yararsa sarayım sana. Ya da lazım olan varsa alsın gitsin tavuk döner e karşılık Spoiler Ağustos 2, 2019 stormeagle tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meow Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2019 (düzenlendi) cisco iyidir ya, adsl destekliyorsa, op almazsa ben talibim, yemek sepetinden bir kfc box gönderirim adsl destekliyormuş da bak ^^ Ağustos 2, 2019 Meow tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2019 tüh ya tam bozuldum bozuluyorum diyordu modem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2019 @stormeagle saolasin, baktim ozelliklerine de, vdsl desteklemiyor sanirim bu. Dolayisi ile isimi gormez ne yazikki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2019 (düzenlendi) td-w9970v3 var telekom’dan alindi 1 hafta kullanildi garantisi devam ediyordur heralde. Alinali bi 5 ay oldu ama. Ağustos 5, 2019 Masticore tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2019 heh süper tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2019 28 dakika önce, KillJoy dedi ki: @stormeagle saolasin, baktim ozelliklerine de, vdsl desteklemiyor sanirim bu. Dolayisi ile isimi gormez ne yazikki. tamamdır o zaman. isteyen varsa 50tl'e veriyorum haberiniz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2019 @stormeagle yolla bana. +öm tuşu nerede forumun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2019 bir günde geldi valla.. extrasıda captain black aromalıymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2019 3 saat önce, LethE dedi ki: bir günde geldi valla.. extrasıda captain black aromalıymış sağ bir şekilde gelmesi için elimden geldiğince sardım ya. sevindim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar