Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2020 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2020 bir sene gece haber oyun cikti, oynadik, kult statusu oldu, bylethi herkes sevdi, smashe eklendi vs vs
Sam Mesaj tarihi: Haziran 27, 2020 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2020 bir sene önce feature drop neden konuşulmamış zaten ona hayret ettim, 10 yıllık handheld feature. default byleth bayağı meh de nasılsa değişiyor diye hiç bahsini etmedim, değişmiyormuş meğer öyle kalıyormuş lol. nintendo ile hiçbir standardın güvende olmadığını unutmuşum. bir sonraki oyuna da gene japoncayı kaldırırlar topkek.
Komutan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2020 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2020 Aslında keşke Byleth hiç olmasaydı da house liderlerinden birini seçip yönetseydik.
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 4, 2021 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2021 (düzenlendi) yarım kalmıştı, bu hafta tekrar başladım kaldığım yerden. 90 saat filan oldu, son 2-3 ay kaldı sanırım (edit: 1 ay kalmış ). 1-2 yan karakteri unutmuşum bu kimdi ne zaman çıkmıştı filan diye de, sınıftakiler (ve sonradan aldıklarım) aynı bıraktığım gibi. kuzucuklarım =)))) Spoiler #yürüönümüzden Ocak 4, 2021 Cokomantis tarafından düzenlendi
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 18, 2021 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2021 şunu yazdıktan 1 veya 2 gün sonra bitirdim crimson flower route'undan. kesinlikle ve kesinlikle canon ending. #noregrets
Öne çıkan mesajlar