Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2020 bir sene gece haber oyun cikti, oynadik, kult statusu oldu, bylethi herkes sevdi, smashe eklendi vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2020 bir sene önce feature drop neden konuşulmamış zaten ona hayret ettim, 10 yıllık handheld feature. default byleth bayağı meh de nasılsa değişiyor diye hiç bahsini etmedim, değişmiyormuş meğer öyle kalıyormuş lol. nintendo ile hiçbir standardın güvende olmadığını unutmuşum. bir sonraki oyuna da gene japoncayı kaldırırlar topkek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2020 Aslında keşke Byleth hiç olmasaydı da house liderlerinden birini seçip yönetseydik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2021 (düzenlendi) yarım kalmıştı, bu hafta tekrar başladım kaldığım yerden. 90 saat filan oldu, son 2-3 ay kaldı sanırım (edit: 1 ay kalmış ). 1-2 yan karakteri unutmuşum bu kimdi ne zaman çıkmıştı filan diye de, sınıftakiler (ve sonradan aldıklarım) aynı bıraktığım gibi. kuzucuklarım =)))) Spoiler #yürüönümüzden Ocak 4, 2021 Cokomantis tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2021 şunu yazdıktan 1 veya 2 gün sonra bitirdim crimson flower route'undan. kesinlikle ve kesinlikle canon ending. #noregrets Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2022 musou spin-off yolda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar