ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2019 Link verdim yukarıda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2019 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2019 Aramızda denizci var mıydı? 30'undan sonra ikinci okul okuyup başlanabilir mi deniz işine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2019 İstanbul Üniversitesinde de varmış ben anadolu'ya ön kayıt yaptırdım ama istanbul üniveristesi sanki daha mantıklı olur gibi geldi. Bilgisi olan varsa aydınlatabilir mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2019 Aynı bölümler yok galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2019 9 saat önce, orc_lord dedi ki: Aramızda denizci var mıydı? 30'undan sonra ikinci okul okuyup başlanabilir mi deniz işine? sostizm deüde ders veriyor, forumda kitaplarıyla milleti dövüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2019 Ya ben sostizm i akifares zannediyodum ya, diyorum boyle gidik degildi bu adam. Neyse ki dogru hatirliyomusum (☞゚∀゚)☞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar