Llama Mesaj tarihi: Haziran 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2019 yeni telefon alınca hala 12 saat bekletme olayı var mı ? nasıl yapıyorduk bu durumu uzun zaman sonra telefon aldım da bi bilgilendirin yahu şuan 20 kaldı ne yapayım ne zaman takayım ilk şarja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2019 yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2019 şahsen ilk gelen az şarjı önce bitirip sonra full şarj ederek başlıyorum. ama genel olarak, piller senin kullanımından çok da etkilenmiyor. belli bir ömrü var, doktor ne yersen ye demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Haziran 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2019 hayırlı olsun, ben alınca önce biraz kurcalıyorum, sonra şarja koyuyorum, dolunca çıkarıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2019 %10 da tak %98 de çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Haziran 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2019 bu muhabbet 2000'lerin başında falan kalmadı mı ya mümkün olduğunca %20'den aşağı düşürmüyorsun ve tam şarj ediyorsun, başka yapacak bir şey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2019 20-80 araliginda tutmak lithium ion lari en uzun sure goturuyomus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Haziran 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2019 (düzenlendi) bas sarji gec tak her aksam al her sabah. Haziran 20, 2019 Scalanova tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Haziran 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2019 Akşam tak sabah al zararlı quick şarj varsa hemen doluyor zaten yatmadan 80 üstünde olmasına dikkat etmek yeterli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2019 isin kotu yani ikinci haftadan sonra bunlarin hic birine dikkat etmiyo olcan, buldun mu 220V yapistircan sarji ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 20, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2019 valla bende genelde taksit bitince oluyor o ayakkabı alırım hep içeri alırım misal taksit bitti mi daire önüne koymaya başlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Haziran 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2019 daha bir kere dikkat etmedim % olayina hic bir sorunumda olmadi telefonlarimla. 1-3 senede bir max degistirilen bir sey sonucta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2019 129 liraya iphone pilini değiştirdim. patlayınca sen de değiştirirsin takma kafaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar