Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2019 Arkadaşlar 20 metrekarelik minicik bir ev var iki odalı (Tiny House). Kışın ısıtma yazın soğutma gerekecek. Yapı ahşap ve duvarlar yalıtımlı. Doğu ve batı yönünden iki cepheden güneş alıyor. Kaç BTU almak gerekir acaba? Çok teşekkürler şimdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 16, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2019 Hesaplayıcılar 9-10.000 veriyor ama tecrübeye danışmak istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2019 12.000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 16, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2019 Çok teşekkürler @Fistan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2019 15.000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2019 @Giovanni abi biraz fazla ver 18K BTU al, rahat edersin öbür türlü yeterli performansı alamazsan problem yaşarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 16, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2019 Abi tam da o noktada takılıyordum açıkçası. Fazla al rahat et olayı geçerli mi cidden? Fistan'ın bir inşai deneyimi de vardı onun görüşü bir adım önde gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2019 18 yerine 12 al sadece soğutma için, yanına da yağlı bir radyatör oh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2019 38 metrekare 1+1 evim var. 12 kullanıyorum salonda. odayı da soğutuyo arada hol olmasına rağmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2019 hesaplayıcılar 9-10k diyormuş ben 12k al rahat et dedim.20m2 yere 9k da yeter bence ama ısıtma performansı 12k olsa daha iyi olur antalya falan değilse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 16, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2019 Yok abi İstanbul Şile. Isıtma önemli olacak benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2019 (düzenlendi) 9 yeter gibi. benim evden düşün işte. nerdeyse 2 katı alanı ve 9 yetmemişti. ama benim gibi başka bi odayı soğutma serinletme amacı oldu mu yetmeyebilir hesaplar sanki? Haziran 16, 2019 Black-ice tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Haziran 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2019 Normal betonarme bir ara kat daire olsa m2 başına 450 btu hesaplanır. Sizinki sanırım daha çok müstakil bir kulübe gibi o yüzden 12.000 btu işinizi görecektir. Yalnız burada dikkat edilmesi gereken iyi bir markanın 12k lık modelini almanız. Eğer ucuz markalar ile çözecekseniz işinizi sağlama alıp 15k lık almanızı tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2019 ucuz marka almayın ısıtma performansı asla güzel olmuyor. daha sık arıza çıkarıtyor ısıtırken. genelleme yaparsak. kıy paraya japonlardan bir tane al. eğer sizin için önemli evladiyelik bir yer olacaksa 18klık bile alabilirsin dendiği gibi. inverter olması şart tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2019 Giovanni mod olmuşsun bu arada, bu olay feci canımı sıktı. nasıl bir aktivizm yapabiliriz? dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2019 Akp li mod da lazim. Olur oyle. klima icin metrekare degil m3 hesabi yapcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2019 9K inverter al gec. Yetmez diyenlere inanma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2019 Brüt 55 m2 kutu kadarcık evim var, 12k Vestel buz gibi yapıyor. Bu arada bu klima kapasitesi seçerken dış ünite - iç ünite arası mesafeyi de kriter olarak kabul ediyorlar. Bana 9 bile yeterdi mesela ama dış ünite ile iç ünite arası 20 metreden fazla mesafe var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2019 Dis ic unite nasil 20m ya, olmaz ki? Yani felaket kayip olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2019 Bizim macardaki eve klima dusundum bi ara ama tarihi binaya dis uniteli koymak yasak. Mobil tip koyabiliyoduk ancak (pencereden hava atmali, ama pencere tipi degil). Yatak odasi 22m2 falan, tavan 5.5m, normalde 9k hayli hayli yeter ama iste tavan at gibi olunca bize de 12-14k bulun demislerdi. Usenip almadim ama alsam buyuk alirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2019 canım kardeşim biz standart insanlar genelde 2,70 hele eskiyse 2,50 tavan falan evlerde yaşadığımız için m3 hesabı yapma gereği duymadık. 5,5 nedir adam köşkte yaşıyor. perdesi bile iki kat masraf sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2019 Perde koylu isi abi, zengin evinde perde olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2019 ulen fakirlikten onu bile düşünememişim diyip kendimi gömerdim normalde ama konu mesleğimden geldi o yüzden yazayım gerçekten yok öyle bişey. avam kullanımın yarattığı bi yanlış anlaşılma o, tam tersine perde en lüks tamamlayıcılardan biridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar