Esh Mesaj tarihi: Haziran 5, 2019 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2019 15k ya bisikletini alirsin bmw nin. 25k normal, a3le golfle yarisiyo.
senko Mesaj tarihi: Haziran 5, 2019 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2019 Bmw nin bisikletleri hem kotu hem overpriced, bisikletten anlayan bi firma degil zaten de 15k ya cillop gibi arabalar var, f/p de avantaji yok bunun pek.
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 5, 2019 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2019 f/p'den daha onemlisi gorsel bir tecavuze kalkismislar. sanirim design departmaninda troll bir elemana vermisler araci. adam da "ank boyle bmw1 serisinin!" diyip girmis.
manve Mesaj tarihi: Haziran 5, 2019 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2019 Arkadasim da kanalinda vermis veristirmis
Esh Mesaj tarihi: Haziran 5, 2019 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2019 (düzenlendi) Alala ben bu adami izliyom arada, arabalara redesign atiyo. Senin arkadasin mi bu Haziran 5, 2019 Esh tarafından düzenlendi
manve Mesaj tarihi: Haziran 5, 2019 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2019 aynen, hem ev arkadasimdi, hem de ayni ofiste calisiyorduk. Hayatimda onun kadar araba cizmeyi seven birini gormedim. Plaja gidiyoruz, kumlara araba ciziyor, restauranta gidiyoruz pecetenin uzerine ciziyor
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 5, 2019 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2019 buyuk izgaralardan nefret ediyorum,bence kaba duruyor, sutyen e benziyorlar ayrica bu ayrodinomik icin mi bilmiyorum ama yuvarlaklasma hastaligi ozellikle BMW de artik cok ilerledi , arabalar balon gibi yusyuvarlak, hecbeklerde cok cirkin duruyor imo arkadasin dizayni cok bisi degistirmedi , M tampon takip farlari kuculttu ama yine bmw hissiyatini alamiyorum arabadan
Emre333 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2019 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2019 burun deligine benzemis bobrekler ahaha. bmw seviyor ya geriye gitmeyi.
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 17, 2019 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2019 İçi çok iyi ama dışı bana da çok garip geldi maalesef. Yeni nesil premium hatch'lerin hepsinde garip bir oran hatası var gibi duruyor. A180 de öyle mesela. Farlar küçük bi yerleri büyük orantısız bi araba.
Namessar Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2019 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2019 On 17.06.2019 at 21:42, roket adam dedi ki: İçi çok iyi ama dışı bana da çok garip geldi maalesef. Yeni nesil premium hatch'lerin hepsinde garip bir oran hatası var gibi duruyor. A180 de öyle mesela. Farlar küçük bi yerleri büyük orantısız bi araba. onun sebebinin ncap oldugunu dusunuyorum. pedesterian safety arttirmaya dizaynlar bir gariplesti muhtemelen. onden cekis yeni 1 serisi. sirf o yuzden begenmis olmama ragmen hayatta almam.
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2019 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2019 regulsayonlar sayesinde tum araclarin birbirine benzemesi... (burada elbette ortak platforma sahip araclardan da bahsedilebilir) sanirim guzel arac yapmak zor bu regulasyonlar sebebi ile.
Öne çıkan mesajlar