Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nerde satılıyo şu anda? gibi sorulara benden küçük bir yardım.

CrayTotem

Öne çıkan mesajlar

said:
Disappear, 13 Şubat 2005 17:53 tarihinde demiş ki:
yurt disinin guvensiz oldugunu nerenden cikardin?

bazı yerler var ya cd keyi satıyorlar ucuza, e-bay de falan. açıkçası ben öyle yerlere güvenmiyorum. güvenilir yerlerde de daha ucuza satan bulamadım burdan alayım dedim. hem yurtdışından daha uzun sürede getirirler.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
hydrelix, 13 Şubat 2005 17:42 tarihinde demiş ki:
Mersin Bimeks'e dün gittim ama ordaki arkadaş daha oyunun adını bilmiyodu. Neyse beni hemen buyur etti. Telefon açtı. Falan çok ii ilgilendi ytani. Pzts bi arayın dedi şimdi göremiyorum dedi gönderdi. Adama kafayı gömesim geldi valla. O kadar heyecanla gitmiştim.

Ama olsun hiç yoktan migrostaki gibi "kocaman adam olmuşsun naapcan oyunu" gibi zeka göstergesi bir yaklaşımda bulunmadı. Buna da şükür.

Sinirden kuplere bindim o herifi ... siiii .... Sİİİİİİİİİİİİİ haaaa delirt te ya
3 ark ı caardım yolda WoW kapkaccısı olur fln diye ... otobusten indik yolun yarısında - okul otobusu -
ebesinin ... kadar yamur yagıyodu ... aradım ... herife dedim abicim wow cd si geldi dimi ?
HAyır ?!?!!?!?
Peki bugun gelirmi ???
HAYIR!?!?!?!
Peki ne Zaman Gelir
BELLİ OLMAZZ !?!?!
Benim de sizin işlyerine atcaam ses bombasınin saati belli olmucvak ... dicektim ... - Mersin ses bombalarıyla unludur ... -
Deli olcam tek tesellim mersinden bi WoW cu bulmam ...
DELLENDİM ... birine +15 le olumune dalcam !!!!
Bi yerden girip bi yerden cıkıcam !
Sosyal ağlarda paylaş

said:
kutay_can, 14 Şubat 2005 20:26 tarihinde demiş ki:
said:
hydrelix, 13 Şubat 2005 17:42 tarihinde demiş ki:
Mersin Bimeks'e dün gittim ama ordaki arkadaş daha oyunun adını bilmiyodu. Neyse beni hemen buyur etti. Telefon açtı. Falan çok ii ilgilendi ytani. Pzts bi arayın dedi şimdi göremiyorum dedi gönderdi. Adama kafayı gömesim geldi valla. O kadar heyecanla gitmiştim.

Ama olsun hiç yoktan migrostaki gibi "kocaman adam olmuşsun naapcan oyunu" gibi zeka göstergesi bir yaklaşımda bulunmadı. Buna da şükür.

Sinirden kuplere bindim o herifi ... siiii .... Sİİİİİİİİİİİİİ haaaa delirt te ya
3 ark ı caardım yolda WoW kapkaccısı olur fln diye ... otobusten indik yolun yarısında - okul otobusu -
ebesinin ... kadar yamur yagıyodu ... aradım ... herife dedim abicim wow cd si geldi dimi ?
HAyır ?!?!!?!?
Peki bugun gelirmi ???
HAYIR!?!?!?!
Peki ne Zaman Gelir
BELLİ OLMAZZ !?!?!
Benim de sizin işlyerine atcaam ses bombasınin saati belli olmucvak ... dicektim ... - Mersin ses bombalarıyla unludur ... -
Deli olcam tek tesellim mersinden bi WoW cu bulmam ...
DELLENDİM ... birine +15 le olumune dalcam !!!!
Bi yerden girip bi yerden cıkıcam !

Dostum bu bimeks harbi tam bi fiyasko. Ya adamlar çarşamba gelcek dedi. Kaç tane dedim 2 tane dedi. Ya sabır dedim. Zaten bende bu şans varken biri gelip benden önce alır ikisini, de.

Çarşamba günü saat 6 civarı gelecekmiş. Orda ol yakana kırmızı bi gül tak. Ben de ole yapacam:D[signature][hline][email protected]
Guardians of Nightfall
Sosyal ağlarda paylaş

Ne bu abartı heycan...
Ne bu hemen kasıp kral olma heycanı anlamadım walla...

Aşırı derecede wc hastası we MMORPG hastasıyımdır lakin yanımda yüklenirken hata verdiği için wow kutusu duruyo...
Çok kasmadım kendimi..Şimdi bi kaç. şey daha deniycem olmazsa yatıcam sabah kalkıp bir iki şey daha deniycem...

İstesem 100 şeyi 1 gecede dener yinede çalıştırırım ama uykum warken we yarın işlerim warken değermi?
Hayır...Oyun, gerçek hayat arasındaki ince cizgi...[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz....
Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!!
Cray Totem/sNaKe

[Bu mesaj CrayTotem tarafından 15 Şubat 2005 01:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
CrayTotem, 15 Şubat 2005 01:26 tarihinde demiş ki:
Ne bu hemen kasıp kral olma heycanı anlamadım walla...
Eski UO aliskanligi olsa gerek, idare et ;)

Oyunlari zevk almak icin oynamayi deneyin ara sira arkadaslar, herkesi/herseyi oldurmek, oyunu hemen bitirmek vs. icin degil de.. Hos olabiliyor.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b]
Iki kisinin cektigi, tombala degildir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...