Baggio Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 T-shirt ilk defa duydum, bilemiyorum da o map falan cikan Collector's Edition sanirim, D&R'dakiler normal.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TahtaBacak Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 baggio bir arkadaş foruma koymustu resmini kız arkadaşı almıştı wowu hatta almanyada[signature][hline]Turkish Air Lines Flight Training Center Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthon Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 said: Disappear, 13 Şubat 2005 17:53 tarihinde demiş ki: yurt disinin guvensiz oldugunu nerenden cikardin? bazı yerler var ya cd keyi satıyorlar ucuza, e-bay de falan. açıkçası ben öyle yerlere güvenmiyorum. güvenilir yerlerde de daha ucuza satan bulamadım burdan alayım dedim. hem yurtdışından daha uzun sürede getirirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Up up up... Millet aramay üşengeçlikten topic açiyo bizede uplamak düşüyo.[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Ankarada bulabileceğim biyer??bu akşam migros d&r'a bakıcam bulursam atarım msg..[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 migros d&R mı zuhauha :D 30 dakka evvel aldım oradan 84 milyon bonus kart 6 taksit[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 hadi ya daha varmı?:) birazdan gidicemde:P[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 D&R ile ayni fiyata satiyorum ben iste, bir arkadas vazgecince elimde kaldi bi tanesi, hayrina D&R'dan degil de benden alsaniz olmaz mi :p[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Bacyoya kefilim, kazık atarsa bana söyleyin basarım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 walalhi adam dedi toplam 400 e yakın gelecekmiş ordaki d&r a Dost kitabevinde de varmış. Asıl yerindekinde dedi arkadaşlar. D&R da bulursun adam 2 tane sattık demişti bana :D ben ayırmıştım zaten.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kutay_can Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 said: hydrelix, 13 Şubat 2005 17:42 tarihinde demiş ki: Mersin Bimeks'e dün gittim ama ordaki arkadaş daha oyunun adını bilmiyodu. Neyse beni hemen buyur etti. Telefon açtı. Falan çok ii ilgilendi ytani. Pzts bi arayın dedi şimdi göremiyorum dedi gönderdi. Adama kafayı gömesim geldi valla. O kadar heyecanla gitmiştim. Ama olsun hiç yoktan migrostaki gibi "kocaman adam olmuşsun naapcan oyunu" gibi zeka göstergesi bir yaklaşımda bulunmadı. Buna da şükür. Sinirden kuplere bindim o herifi ... siiii .... Sİİİİİİİİİİİİİ haaaa delirt te ya 3 ark ı caardım yolda WoW kapkaccısı olur fln diye ... otobusten indik yolun yarısında - okul otobusu - ebesinin ... kadar yamur yagıyodu ... aradım ... herife dedim abicim wow cd si geldi dimi ? HAyır ?!?!!?!? Peki bugun gelirmi ??? HAYIR!?!?!?! Peki ne Zaman Gelir BELLİ OLMAZZ !?!?! Benim de sizin işlyerine atcaam ses bombasınin saati belli olmucvak ... dicektim ... - Mersin ses bombalarıyla unludur ... - Deli olcam tek tesellim mersinden bi WoW cu bulmam ... DELLENDİM ... birine +15 le olumune dalcam !!!! Bi yerden girip bi yerden cıkıcam ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 ankara migros d&r dan 1 saat önce falan aldım ve ellerinde 2 tabe falan kaldığını sölediler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
carignano Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 ankara migros d&r dan aldım ama 8-10 tane getirmişler bugün bitmiştir heralde... bekleyen varsa haberi ola!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kutay_can Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mersine De yollasalar ... ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hydrelix Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 said: kutay_can, 14 Şubat 2005 20:26 tarihinde demiş ki: said: hydrelix, 13 Şubat 2005 17:42 tarihinde demiş ki: Mersin Bimeks'e dün gittim ama ordaki arkadaş daha oyunun adını bilmiyodu. Neyse beni hemen buyur etti. Telefon açtı. Falan çok ii ilgilendi ytani. Pzts bi arayın dedi şimdi göremiyorum dedi gönderdi. Adama kafayı gömesim geldi valla. O kadar heyecanla gitmiştim. Ama olsun hiç yoktan migrostaki gibi "kocaman adam olmuşsun naapcan oyunu" gibi zeka göstergesi bir yaklaşımda bulunmadı. Buna da şükür. Sinirden kuplere bindim o herifi ... siiii .... Sİİİİİİİİİİİİİ haaaa delirt te ya 3 ark ı caardım yolda WoW kapkaccısı olur fln diye ... otobusten indik yolun yarısında - okul otobusu - ebesinin ... kadar yamur yagıyodu ... aradım ... herife dedim abicim wow cd si geldi dimi ? HAyır ?!?!!?!? Peki bugun gelirmi ??? HAYIR!?!?!?! Peki ne Zaman Gelir BELLİ OLMAZZ !?!?! Benim de sizin işlyerine atcaam ses bombasınin saati belli olmucvak ... dicektim ... - Mersin ses bombalarıyla unludur ... - Deli olcam tek tesellim mersinden bi WoW cu bulmam ... DELLENDİM ... birine +15 le olumune dalcam !!!! Bi yerden girip bi yerden cıkıcam ! Dostum bu bimeks harbi tam bi fiyasko. Ya adamlar çarşamba gelcek dedi. Kaç tane dedim 2 tane dedi. Ya sabır dedim. Zaten bende bu şans varken biri gelip benden önce alır ikisini, de. Çarşamba günü saat 6 civarı gelecekmiş. Orda ol yakana kırmızı bi gül tak. Ben de ole yapacam:D[signature][hline][email protected] Guardians of Nightfall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kutay_can Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 hocam msn var mı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 taksim - megavizyondan aldım(ahah şarkı ismi gibi oldu) şuan yüklüyorum, 3. cd deyim, yapı kredi telekartımı kabul etti çok mutluyum şükürler olsun çocuklar gibi şenim[signature][hline]From The Dephts I've Come Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kutay_can Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 normaldir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 hmm yarın migros d&r'a gidicem orda kalmadıysa ayvayı yedim demektir..ankara megavizyona baktım bugün yoktu:([signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kutay_can Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Ya heri ankarada lan ben ankarada olcam varya .... Lan ortalıgı birbirine katar seri katil olur 3 gunle lvl 60 yapar 1 sentinel keser :P .... 3 kere jaile girer 4 raid yapar human king - cocukumsu sey- i oldurur .... DÜM :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Ne bu abartı heycan... Ne bu hemen kasıp kral olma heycanı anlamadım walla... Aşırı derecede wc hastası we MMORPG hastasıyımdır lakin yanımda yüklenirken hata verdiği için wow kutusu duruyo... Çok kasmadım kendimi..Şimdi bi kaç. şey daha deniycem olmazsa yatıcam sabah kalkıp bir iki şey daha deniycem... İstesem 100 şeyi 1 gecede dener yinede çalıştırırım ama uykum warken we yarın işlerim warken değermi? Hayır...Oyun, gerçek hayat arasındaki ince cizgi...[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe [Bu mesaj CrayTotem tarafından 15 Şubat 2005 01:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 said: CrayTotem, 15 Şubat 2005 01:26 tarihinde demiş ki: Ne bu hemen kasıp kral olma heycanı anlamadım walla...Eski UO aliskanligi olsa gerek, idare et ;) Oyunlari zevk almak icin oynamayi deneyin ara sira arkadaslar, herkesi/herseyi oldurmek, oyunu hemen bitirmek vs. icin degil de.. Hos olabiliyor.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 1 saat önce migros d&r'dan oyunu aldım ve sonuncusuydu:D yani kalmadı, almayı düşünen varsa gitmesin boşuna:-P[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hydrelix Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 kutay_can imzama bak kardeşim :D[signature][hline][email protected] Guardians of Nightfall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 @Baggio: zevk meselesi bu yahu kimi gezip tozmaktan,yavaş yavaş quest yapmaktan hoşlanır; kimi herkesi/herseyi oldurmekten, oyunu hemen bitirmekten.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar