CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Arkadaşlar çoğu kişi aşırı heycandan napıcanı bilemiyor.... Bunu fark ettim we belki işinize yarıyabilecek küçük bir detayı veriyim dedim... www.aral.com.tr ye giriyoruz..ordan satış noktalarına giriyoruz... Kestirme... Ordan şehrimizi seçip satış noktalarının telefon numaralarına we adreslerine bakarak tek tek arayıp soruyoruz warmı diye... Belki yardımı olur diye düşündüm..[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Tekirdağ / Çorlu D&R a yollanıyormuş benim gibi burada oturan varsa gitsin bi baksın 2-3 kutu anca yollamışlardır herhalde bitmeden alın derim[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 İşe yaramasına sevindim.[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Evden çıkmadan bi upliyim ihtiyacı olanlar kullansın..[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ineque Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Anten Elektronik Bağdat Cad. No:176 Gima nın yanında Selamiçeşme ben 75 milyon a aldım account u oluşturdum şu an patch yapıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Çok faydalı bi link! ahah Heyecan sardı[signature][hline]Oyun : Vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Izmitte nasıl bi satış noktası olmaz yaw ?[signature][hline]Oyun : Vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abyss Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 evet ya izmitte nasıl olmaz yaa[signature][hline]Anatolian Sunrise member Ex EU Closed Beta Tester "Wariors of the night, Assemble!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Izmitte aslında getiren olacakta şahıs kaç paradan satacak onu bilemiyomrum... Diablo 2 orjinali 100 $ a sattığını bildiğim bi şahıstı(weblebi falan yoktu tabe o zamanlar).[signature][hline]Oyun : Vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mozcan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 bu magazalar daha sora gametime card da satacakmı bilgisi olan varmı acaba[signature][hline]True Love is like a ghost, Everyone talks of it but few have seen it........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Tekrar up ihtiyacı olanlar için.[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sw0rdy Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 CrayTotem boyle bi bilgiyi bizle paylaştıgın icin kendi adıma teşşekür ederim saol iptal ettirdim senditten Türkiyeden alcam 10 taksitle en iisi en saglamı ...[signature][hline]Eger Arzularina Ulasacaksan,Guc Kullanmak Erdemdir. Adolf Hitler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kutay_can Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 hocam super yapmısın bene bunla ilgili bişi yapacaktım bu arada MERSİNE BİLE - 1 subesi var - Aşırı talepten pazartesi ye geliyor - beyler bence toplu oneride bulunalım game card satsınlar ... Valla ben sahsen internette kredi kartına karşıyım ... hani ben wow için herseyi goze alırım daa.... ailem almıyor :D ... bu yuzden bence bi oneri yapıp Game Card satışına gidilmesini isteyelim .... hatta bu olay Bimeks Vb. yerler zarar etmesin diye ... Uyelik sistemine de gecebilir .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kutay_can Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Bu arada beyler bişi sorcam ben bu kadar okudum ... ancak 1 soruya tam cevap bulamadım ... simdi biz 5 ark oynucaz ... 1 cd olsa ... dierleri sadece blizzard a uye olsa ... yada ne bilim game card alsa ??? olmaz mı ??? illa 5 cd mi lazım ... biz yuklerdik yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthon Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Oyunu nereden satın alayım diye arayanlara http://www.dr.com.tr/anasayfa/urun_detay.asp?p_WorkNo=0000000162616 türkiyeden d&r dan kapınıza getirirler en azından ben sipariş verdim öyle umuyorum :) 84 ytl burda, yurt dışından alıp bi kaç milyon kar ediceğime güvenli alırım diyenler için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kutay_can Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 cogu kişi için up ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 yazmak için girmiştim varmış d&r ve migros'larda var işte oyun dalın kapın alın hemen. yamiyam ben şimdi caddeye gidiyorum.[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 caddede yoktu ben dun akşam baktım d&r da yoktu valla...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 said: fortinbras, 13 Şubat 2005 15:39 tarihinde demiş ki: caddede yoktu ben dun akşam baktım d&r da yoktu valla... bugün geldi zaten arkadaşım aldı an itibariyle, beni aradı aldım diye ben de şimdi çıktım haydin[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 said: ineque, 12 Şubat 2005 16:40 tarihinde demiş ki: Anten Elektronik Bağdat Cad. No:176 Gima nın yanında Selamiçeşme ben 75 milyon a aldım account u oluşturdum şu an patch yapıyor... inanamıyorum evimin yaninda var ben dün dünyanın yolunu yaptım :D[signature][hline]status: Item Shipped (10th Feb 2005) - 72 saat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hydrelix Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mersin Bimeks'e dün gittim ama ordaki arkadaş daha oyunun adını bilmiyodu. Neyse beni hemen buyur etti. Telefon açtı. Falan çok ii ilgilendi ytani. Pzts bi arayın dedi şimdi göremiyorum dedi gönderdi. Adama kafayı gömesim geldi valla. O kadar heyecanla gitmiştim. Ama olsun hiç yoktan migrostaki gibi "kocaman adam olmuşsun naapcan oyunu" gibi zeka göstergesi bir yaklaşımda bulunmadı. Buna da şükür.[signature][hline][email protected] Guardians of Nightfall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 said: Arthon, 13 Şubat 2005 05:05 tarihinde demiş ki: Oyunu nereden satın alayım diye arayanlara http://www.dr.com.tr/anasayfa/urun_detay.asp?p_WorkNo=0000000162616 türkiyeden d&r dan kapınıza getirirler en azından ben sipariş verdim öyle umuyorum :) 84 ytl burda, yurt dışından alıp bi kaç milyon kar ediceğime güvenli alırım diyenler için. yurt disinin guvensiz oldugunu nerenden cikardin?[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DukeLag Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 up... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Hala arayan varsa D&R'dan daha bugun aldigim fazla cd-key'i ayni fiyata satiyorum, Pazar Alani'nda.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TahtaBacak Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Beyler ben d&rda gördüm ama box değildi ince kutudaydı t-shirt map falan olması gerekmıyor mu?[signature][hline]Turkish Air Lines Flight Training Center Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar