µh Mesaj tarihi: Nisan 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2019 (düzenlendi) Selam Önemli bir excel dosyası var ama elektrikler gittiğinde bozulmuş, açmaya çalışınca aşağıdaki hatayı veriyor. Onar monar her seçeneği denedim ama olmadı, kurtarmanın bir yolu yok mudur? Beleş excel repair programlarını da kullandım fayda etmedi. Nisan 16, 2019 µh tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2019 Otomatik kaydettiği geçici dosyaları varsa kurtarırsın, yoksa gg. Ha bi ihtimal elektrik kesintisinde diskin o noktası bozulduğu için başka diske taşırsan belki açılır falan diyorlar da zor ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2019 windows temp’e bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Nisan 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2019 online kurtarma yazılımları var, çoğu paralı ama parasız ve iyi bişiyi kullanmıştım bi ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2019 ben farklı bişey sorucam excel ile ilgili. data girişi yapılıcak fakat virgülden sonraki kısım değişiyo sadece. virgülden önceki kısmı nasıl sabit hale getirebilirim. örnek vermem gerekirse bir sütuna alt alta 75,26 - 75,37 - 75,14 vs şeklinde giriş yapıyoruz, ben bu sütuna ne yapmalıyım ki 26 yazınca otomatik 75,26'ya çevirsin. başka satır ve sütunlara 75 ve /100 şeklinde yapabiliyorum ama daha sade biçime nası getirebilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2019 Aynı sutuna degil fakat bir yana getirmesi için "concantenate" veya "&" fonksiyonunu kullanabilirsin. https://www.ablebits.com/office-addins-blog/2015/07/15/excel-concatenate-strings-cells-columns/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2019 (düzenlendi) 1 saat önce, Pordakal dedi ki: ben farklı bişey sorucam excel ile ilgili. data girişi yapılıcak fakat virgülden sonraki kısım değişiyo sadece. virgülden önceki kısmı nasıl sabit hale getirebilirim. örnek vermem gerekirse bir sütuna alt alta 75,26 - 75,37 - 75,14 vs şeklinde giriş yapıyoruz, ben bu sütuna ne yapmalıyım ki 26 yazınca otomatik 75,26'ya çevirsin. başka satır ve sütunlara 75 ve /100 şeklinde yapabiliyorum ama daha sade biçime nası getirebilirim? ="75,"& yazicaksin hepsine (asagi cekiceksen $ eklersin) 75,26 icin mesela ="75,"&26 bu sekilde biri excel'imle oynasa doverdim herhalde, butun hesaplamalar bozulur. hic gozukmesin data girene kadar, enterlayinca "75," yazsin diyorsan oyle bir dunya yok. Ağustos 25, 2019 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar