deadwoll Mesaj tarihi: Mart 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2019 Elimdeki bir kaç şeyi satayım dedim hazır yeni eve geçmişken. Her şey tertemiz. Nintendo Switch - 3250 TL PDP Wired FightPad (Mario temalı, GameCube joystick'i şeklinde) Hardcase (Düz Siyah) Joycon'lar için silikon tutma zımbırtısı (Kırmızı) Mario Odyssey Zelda: BotW (Hard Copy) Mario + Rabbids Mario Kart 8 PuyoPuyo Super Smash Bros Brawlout Sonic Mania 9 ay daha Nintendo Online Membership (Memory Card'ı GoPro için de kullandığımdan vermeyeceğim, sonra tatsızlık çıkmasın <: ) TP-Link Archer VR600 Modem Router - 300 TL Fiber'le beraber zorla modem verdiler, wireless evin her yerine yetince boşa çıktı. Logitech F710 Wireless Joystick - 100 TL Temiz ve sorunsuz, az kullandım, FIFA ve türevlerini oynamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mart 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2019 niye satıyon switch'i yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2019 O paraya satilabiliyorsa zaten başka sebebe ihtiyaç yok bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Mart 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2019 bundan farkı ne onun? bilmediğimden soruyorum https://www.teknosa.com/nintendo-switch-konsol-kirmizimavi-joycon-p-125089741 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 30, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2019 Sdhf Babadan alışkanlık, para ederken satıyorum teknolojik aletleri. Sonra yeni bir hevese aktarıyorum parayı (aklıma yatan bir ekran kartıyla falan takas olur mesela). Bu arada fiyat bence kelepir. Sırf aksesuarlara 300 liradan fazla eder. Oyunlar da indirimleriyle bile 1000 liradan fazla ediyor. Alan uzun zaman para harcamaz switch'e. Satilmazsa da ben oynamaya devam ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 30, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2019 Az önce, Komodo dedi ki: bundan farkı ne onun? bilmediğimden soruyorum https://www.teknosa.com/nintendo-switch-konsol-kirmizimavi-joycon-p-125089741 Farki su; 2800 liraya bunu aliyorsun, sonra 2000 lira da benim cihazin yaninda verdiklerime harciyorsun Ha multi oynamam vs. derseniz korsanlarsiniz, hic bir aksesuar da almazsiniz falan, o zaman daha ucuza gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2019 3250 çok asds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 30, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2019 Tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2019 ne demek ben tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2019 3u atalim, 250ye bana birak switchi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 30, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2019 5i basa alalim 3 sona gitsin, 5203 liraya vereyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 1, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2019 Forum dışına satılmamıştır. Alın hadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2019 joystick i alayım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 1, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2019 F710 Dragon_SLaYeR'a rezerve. Modem ve Switch satılık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 3, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2019 Modemi de alın hadi. Switch'i illa satarım forum dışına falan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2019 modemin chipseti kotu, open-wrt tomato fln hicbisi desteklemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2019 zelda ve switch 2250 eder mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 6, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2019 Yalnız ikisi 2250 etmez. Zaten parça parça vermem. Hem bana hem alana yazık. Modem de fiyatına göre iyi iş görüyor. Forumdan birisinden aldıydım ben de. Geldiğinde temizdi, hala temiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Nisan 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2019 Switche 2500 çalışır benden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 6, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2019 Pazarlık edilir de, 2500 liraya da vermem hepsini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Nisan 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2019 10 saat önce, deadwoll dedi ki: Pazarlık edilir de, 2500 liraya da vermem hepsini. Sat ne varsa wow classic de görüşelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 7, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2019 Çıksa da oynasak hakkatten : > Good old times. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Nisan 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2019 barman shanker runları yaparız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 7, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2019 3 saat önce, pattisliborek dedi ki: barman shanker runları yaparız. Yok sen bana SM boostlarsin, ben de follow atip hatunla msnden yazisirim zngkdmdb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Nisan 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2019 Şaka maka 13 sene geçmiş üstünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar