Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Formula 1

Öne çıkan mesajlar

• 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

McLaren beklendiği üzere double yaptı. Podyumun son basamağı Charles a gitti.

Yarışın başında Oscar, Norris i geçti ve finish i ilk sırada gördü. Norris tam bir yeto gibi davranarak sürekli basit hatalarla süre kaybetti. Oscar çok rahat çok profesyonel 😃

Max zorladı ama aracın gücü bu kadardı elinden geleni yaptı podyum göremedi ama yine 4 oldu, ayrıca Sprint te ilk sırada kalmasını bildi. 

Takım içi drama olmassa Oscar Şampiyon olur bu sene.

• 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:

Hollanda GP

Piastri farklı bir seviyede gerçekten, Norris ciddi kasıyor ama yetisemiyor Oscar a.

McLaren ilk sırayı kapattı, Max 3. Olabildi ancak tebrik ediyorum direniyor yine de, ciddi mücadele ediyor. RB nin pist üstü üstünlüğü yok yine de McLaren a kafa tutuyor. Yarın start sürprizli olabilir.

Mesaj tarihi:
vivavale, 30.08.2025 16:08 tarihinde dedi ki:

Hollanda GP

Piastri farklı bir seviyede gerçekten, Norris ciddi kasıyor ama yetisemiyor Oscar a.

McLaren ilk sırayı kapattı, Max 3. Olabildi ancak tebrik ediyorum direniyor yine de, ciddi mücadele ediyor. RB nin pist üstü üstünlüğü yok yine de McLaren a kafa tutuyor. Yarın start sürprizli olabilir.

1hafta gecikmeli yaziyorum ama max ayri bir ligde. o nasil bir kurtama idi startta! adam gercekten yaris ile yasiyor.

ferrari cok depresyon abi... ama yukaridaku video kahkaha attirdi. kullanilan turk videosunu bilmiyordum. gercekten cok guldum.

2026 umarim daha iyi gecer onlar icin.

• Yeni Oluştur...