Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2025 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2025 Alpine alir. Team principal ariyorlar, Horner in Briatore ile arasi iyi, Alpine hq red bull in hq ya yakinmis. Yani stars aligned.
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2025 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2025 alpine e gidilir mi abi? tam bir ogutucu
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2025 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2025 McLaren beklendiği üzere double yaptı. Podyumun son basamağı Charles a gitti. Yarışın başında Oscar, Norris i geçti ve finish i ilk sırada gördü. Norris tam bir yeto gibi davranarak sürekli basit hatalarla süre kaybetti. Oscar çok rahat çok profesyonel Max zorladı ama aracın gücü bu kadardı elinden geleni yaptı podyum göremedi ama yine 4 oldu, ayrıca Sprint te ilk sırada kalmasını bildi. Takım içi drama olmassa Oscar Şampiyon olur bu sene.
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2025 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2025 Yagmurda yarisilmayacaksa, yaris sadece kuru zeminde yapilir diye kural koysunlar bizde rahat edelim. Ne sikici yaristi.
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2025 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2025 sezonun en kotu yarisi olacak bu yaris hakket
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2025 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2025 Hollanda GP Piastri farklı bir seviyede gerçekten, Norris ciddi kasıyor ama yetisemiyor Oscar a. McLaren ilk sırayı kapattı, Max 3. Olabildi ancak tebrik ediyorum direniyor yine de, ciddi mücadele ediyor. RB nin pist üstü üstünlüğü yok yine de McLaren a kafa tutuyor. Yarın start sürprizli olabilir.
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 5, 2025 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2025 vivavale, 30.08.2025 16:08 tarihinde dedi ki: Hollanda GP Piastri farklı bir seviyede gerçekten, Norris ciddi kasıyor ama yetisemiyor Oscar a. McLaren ilk sırayı kapattı, Max 3. Olabildi ancak tebrik ediyorum direniyor yine de, ciddi mücadele ediyor. RB nin pist üstü üstünlüğü yok yine de McLaren a kafa tutuyor. Yarın start sürprizli olabilir. 1hafta gecikmeli yaziyorum ama max ayri bir ligde. o nasil bir kurtama idi startta! adam gercekten yaris ile yasiyor. ferrari cok depresyon abi... ama yukaridaku video kahkaha attirdi. kullanilan turk videosunu bilmiyordum. gercekten cok guldum. 2026 umarim daha iyi gecer onlar icin.
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 9, 2025 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2025 Piastri dişlerini gösterecekti ilk defa hemen Tokat geldi 10 sn ceza, Hem takım hem de hakemler Norris i şampiyon yapmak için çalışıyor. İngiliz takımda İngiliz pilotu yenemessin. Bu arada Charles nasi bir cenabetsin abi sen, kaza ile alakası yokken süspansiyon kırıp yarış dışı kalıyorsun ki podyum garanti idi
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2025 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2025 piastri de avustralyalı nedir yani, saçmasapan muhabbet
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 9, 2025 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2025 Sömürge ülkesi işte, İngilizi bırakıp 2 sınıf vatandaşı mı şampiyon yapacaklar. Azerbaycan GP den bu yana Piastri düşüşte, 5 yarıştır araçta sorun var vs. sürekli puan kaybı, Meksika GP de Piastri açıklama yaptı sebebi bilinmeyen süre kaybı yaşıyorum diye. Azerbaycan a gelene kadar Piastri üstündü, Piastri düşmeden önce de Norris için baya algı yapıldı, şampiyon olacak geçici performans kaybı tarzında. F1 in özünde var lider pilot seçme olayı, McLaren de Norris i seçti.
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 10, 2025 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2025 (düzenlendi) Komplo falan değil ya, herkes biliyor Piastri'nin başına geleni, F1'de ilk kez olan bir şey değil bu. Araç kaç yarıştır dökülüyor, Norris'in aracıyla ilgisi yok. Alınan kararlar, pit sıraları falan hep Norris'e avantaj sağlayacak şekilde. Mclaren severim diğer takımlara göre bi tık fazla severim hatta ama şunları gördükten sonra Max bi daha şamp olsaydı keşke diyorum (= Kasım 10, 2025 DRaGoN_SLaYeR tarafından düzenlendi
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 10, 2025 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2025 yaris guzeldi ama. max gene manyak gibi suruyor.
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 23, 2025 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2025 Viva Las Vegas.. Ne yarıştı ama Max yine ezdi geçti. Gerçekten farklı bir yetenek farklı seviyede, RB üst düzey araç sağlıyor ama ciddi driver yeteneği var herifin. Mercedes e değinmek gerek özellikle çaylak Antonelli iyi işler cikarmaya başladı markalarda sezon sonu 2 cepte gibi Ferrari ise cenabet Charles ve Dinozor Lewis ile puan almaya kasıyor. Geçen hafta Ferrari büyük patronu yapacağınız işi s.. tadında uyarı yapmıştı hatta bu arada az önce haber düştü İngilizler patlamış, diskalifiye edilmiş McLaren. Zaaaa Max drivers da 2. yakaladı, Lando ile 24 puan var zor ama imkansız değil. Son 2 yarış gg no rmk
miyaw33 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2025 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2025 Sonraki yarış norris ve piastri carpisir ve dnf olursa çok zevkli son yarış izleriz
Llama Mesaj tarihi: Kasım 24, 2025 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2025 mclaren de dünyanın en sağlam salaklığını yapmış bulunmakta son yarışlara ne stresle girecekler şimdi
Öne çıkan mesajlar