Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2019 sizce infinity war mı daha güzel olacak endgamemi bence engdame infinity warı gişede geçecek ama infinity war kadar güzel olmayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mart 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2019 bana kalırsa endgame daha hatırlarda kalıcak çünkü marvel ekibi muhtemelen bu filmle beklenen o büyük break downı kotarabilmek için çılgınlar gibi çalışmıştır. asıl sonradan seri devam edecekse ki edecek deniyor o kısımların çok sönük olacağını düşünüyorum. malum star wars serisi ortada. zorlama ara hikayeler vb. netflix marvelına dönmesin yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mart 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2019 bence oscar alıcak çünkü başrolde abla var captan marvel den bahsediyorum tabii ki gerisi boş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Mart 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2019 infinity war beklentimin çok üstünde bir film olmuştu. Halen de açıp izlerim ara ara. End gamede beklentiler iyice yükseldiğinden ne yapsalar infinity war kadar olacağını sanmıyorum. Umudum tatmin açısından infinity war'ı geçmesi tabii ki ama zayıf bir ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2019 end game'in, infinity war kadar güzel olma ihtimali yok gibi ya. bi kere daha yavaş bi film olacak. bu kadar fazla kahramanlı filmde daha yavaş olması infinity war'a göre bi tık daha az beğendirir kendini muhtemelen. onun haricinde infinity war'da bütün ekip ilk kez toplanıyordu onun hype'ı da yüksekti falan. infinity war'un puanı 8.5'miş imdb'de, bununki de 8-8.2 arası bi şey olur işte oradan kıyaslama yaparsak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar