Goering Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2020 (düzenlendi) @-Bonesoul- tek mi oynadin? ben sirf random girip (voice acik) platinum dibinde birakmistim. poe yeni sezon gelene kadar oynayabilirim, gunduz vaktim var. Mayıs 6, 2020 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2020 Tek oynarken duos mu oynuyorsunuz trios mu ? Duos daha mantıklı geliyor bana 3v1 kalacağıma 2v1 kalayım adfdsf Pati discordda bi channel açmasak mı online olan birbirini bulsa ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2020 duo(s) hic denemedim carpiscak daha cok takim var diye mantikli gelmedi random trio girdim hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2020 @Goering evet ben de solo takılıp platiniuma dibine kadar geldim. ek olarak @Dynun ranked sadece trios ile oynanıyor diye biliyorum. patide kanala gerek yok, #pcmasterrace kanalında fln bulusabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2020 Olrayt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2020 şu oyuna solo ranked queue bi getirmediler gitti arkadas, tamam herolar arasında denge farkı var ama sal gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2020 gameplay trailer dusmus yeni sezon gelsin akalim direk, bu sezon girmiyim artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2020 Ben beğendim. Battle pass alacağım sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2020 en alt rank'ten grindliyorum. ekleyin birlikte girelim: ID: openyreyes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2020 ID: Dynun (kaktüslü) sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2020 ekledim. iki gunde Gold IV'e kadar rankledim, simdi yavaslar biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2020 @Goering beni de eklsene, Bonalith berabera atarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2020 GOLD IV tam noob ocagi ya. asagi da dusulmuyor "Rank Demotion Promotion" var. (gold'dan silver'a dusulmuyor, gold'lar arasi git-gel var.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2020 Goering geçen bizi iyi carryledi sağolsun samimi sıcak sohbetler için bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2020 (düzenlendi) elimden geldigi kadar ama ben de yetemiyorum, twitchci smurf dolu GOLD II oldum bugun, her gun oynamasam da bir iki hafta surdu gold IV => gold II K:D falan dusuk kaldi baya zaten bu sezon, rus'u polonya'lisindan platinum olsam herhalde hic oynanmaz, o yuzden gold I'de zorlamam... Mayıs 26, 2020 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2020 (düzenlendi) dun gece iyi randomlara denk geldim gold II'den direk plat IV oldum. 7 mac falan kazandik. simdi soyle bir sikinti var; ust rankler'de apex predator ve masters var. deli bir skill gap oldu, butun squadlar premade. ortalama herkes 1200 kill. drop zone'lar cok farkli, hot drop yapan pek olmuyor. dusuk rank'te squad wipe alabilirken, simdi squad'dan 1 kisiyi alabilmek bile baya bir ugras. ufacik alanlarda 5-6 squad yan yana bina campliyor. en ufak circle'lara 4 squad kaliyor hep nerdeyse. cok koordine oyunlar donuyor, tek binaya 3 kapidan ayni anda girmeleri standart gibi bir sey. plat'dan gold'a dusulmuyor, rank dusemiyorsun yetemedim, 2. bir accountum var ona gecicem. gold lobby'ler daha zevkliydi. dummy olarak vuruyorlar simdi beni... Mayıs 29, 2020 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2020 sdfg gülümsedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2020 (düzenlendi) bronze lobby'ye girdim bugun; 15 kill 2000 damage yaptim. hatta soyle gostereyim, master ve predator rank'lerini gorun. dagilimda 1% falan toplam oyunucu sayisinin apex & pred: https://www.esportstales.com/league-of-legends/rank-distribution-percentage-of-players-by-tier Spoiler 5. sezonda platinum 15% gibi: platinum, diamond, master & apex ayri lobby'ye giriyor. gold/silver/bronze ayri lobby. sezon ilerledikce daha cok platinum ustu rank olucak tabi, su an 3. hafta bitecek *12 mayis release. > platinum ve diamond arasinda bile baya skill gap var; master ve apex parcaliyor. LewT_TTV / skillTwitch / UsmanYT gibi tipler var zaten ful. baya skintili bir matchmaking sistemi benim gibi averaj oyuncuya... Mayıs 29, 2020 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2020 biz de gold'a girdik ancak. Pek fırsat olmuyor oynamaya bir de benim internet halen bağlanmadı mobil bağlantı sux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2020 terbiyesizleşme... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2020 lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Haziran 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2020 (düzenlendi) oynicak fps yok ve hala platinum rank'e yetemiyorum. (zevkli degil zaten) 3. plat account'um oldu. 4. smurf'u aciyorum, gold lobby rules (psn accountlari calisiyor, yeni signup olmadan) Haziran 11, 2020 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Haziran 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2020 Tarkov u denedin mi ? Apex e göre baya hardcore oyun ama 100 kat daha keyifli. BR lere elini surmezsin bir daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 (düzenlendi) tarkov oynadim ve burdan sattim yaklasik 2 sene once... cok yavas tarkov, daha fast-pace fps lazim. Haziran 12, 2020 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar