Cuce Mesaj tarihi: Ocak 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2019 Bana bole sert saglam 86cm x 60cm x 5 cm boyutunda 13 kıloluk bır aletı tasıyacak bır bavul lazım. bakyıorum hep lımıtte bavullar ıc yuskeklıklerı 80cm. varmı bıldıgınır onere bılecegınız bırsey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ocak 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2019 Büyükmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2019 Kıymetli bir şey taşıyacaksan hardcase yaptırmayı düşünebilirsin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2019 aleti yapan firma case mase bişeyler sunmuyor sanırım? samsonite'ta şunlar var 86 cm'lik ama iç hacim için yazmamışlardır muhtemelen https://www.samsonite.com.tr/ekstra-buyuk-valiz/?page=2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=)) Mesaj tarihi: Ocak 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2019 Bavulun büyüklüğü değil iç yüksekliği sorunsa Bulabileceğin en küçük bavulun içine köpük yapıp alete göre kes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2019 5cm genişlikte kanun case’i falan bulursun anca çok az 5cm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2019 86x61x31 Pelican 1730 Transport Case With Foam (Black) https://www.amazon.com/dp/B001BAPOHW/ref=cm_sw_r_cp_api_i_c6YuCbTPNWRQN https://www.peli.com/eu/en/product/cases/transport-case/protector/1730 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2019 bannerlord mu yoksa o 13kg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2019 cintiq tasiyacak herhalde diye dusundum. sonra dedim o kadar yer lazim olmamasi lazim. meger 32'lik cikmis. vay arkadas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2019 mano muydu neydi ondan aldık biz, vr ready laptop( yaklaşık 6-7 kg) oculus set, soğutucu. taşıyoruz. içine köpük kestik baya sağlam gidip geliyor ekipman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 istanbulda hardcase yapan procase diye bir firma var onlara yaptırabilirsin özel ölçülerde. pelican case fiyatına istediğin ölçülerde yaparlar rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 arcane said: cintiq tasiyacak herhalde diye dusundum. sonra dedim o kadar yer lazim olmamasi lazim. meger 32'lik cikmis. vay arkadas. Adam nokta atışı yapmış. Evet Amerika'daki getirticem bi arkadaş odan ariyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 Selam, Elbette Pelikan! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Şubat 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2019 Delseyden var bende geniş ama tek tarafı sert malzeme diğer tarafı sağlam kumaştan , genişlik fazla , kutuda korumalı olarak valize koyabilirsin taşıyacağını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar