tom Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Herkese Merhaba, Holy Warriors ismini tanıyanlarınız vardır, ilk önce Ultima Online(OSI) Great Lakes serverında kurulmuş bir guilddir(o zamanki ismi Holy Turkish Warriors - T&T) daha sonra Shadowbane'de devam etmiştir. Şimdi WOW - Burning Legion(Alliance) ' da devam etmeyi düşünüyoruz. Henüz kurulum aşamasında olduğumuz için her türlü fikre, öneriye açığız ve sayımız çok az( 7 kişi, ancak 3 kişinin elinde wow var şu an diğerleri kutularını bekliyor). Üyelerin yaş ortalaması 30+ dolayısı ile hepimiz çalışmaktayız aktif olduğumuz saatler haftaiçi 19.00 - 02.00. Guild Türk guildi olmayacaktır. Yeni üyelere ve guildde sorumluluk alacak insanlara ihtiyacımız vardır. ilgileniyor iseniz ve hep ben diyen bir yapınız yoksa, guild kavramının paylaşım ve birliktelik olduğunu, alırken vermek gerektiğini biliyorsanız bana özel mesajla yada buraya mesaj bırakarak ulaşabilirsiniz. Kısa Özet: - Guild İsmi : Holy Warriors - Server : Burning Legion (Alliance) - Yabancı oyunculara açık - Yeni üyeler ve guildde aktif yöneticilik yapacak oyuncular aranıyor(özellikle gündüz saatleri) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Güzel bir çalışma... Başarıla dilerim arkadaşlar... Saygın bir guild olması dileğimle...[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Hayirli olsun yeni guild'iniz bir ally guil'di olarak basarilar dilerim. Iyi eglenceler....[signature][hline] - Guardians Of Nightfall - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Başarılar.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 başarılar dilerim ama guild ismi biraz basit kalıyor.oynadıgım bazı uo serverlerinde falan hep bu isimde guildler gördüm , inşallah oynayacagınız serverde bu isimde bir guild yoktur..[signature][hline]Rip off this lace that keeps me imprisoned But beware the enchantment for my eroticism is your oblivion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Basarilar dilerim. holy crusaders var. warriors gormedim henuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mozcan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Basarılar diliyorum...[signature][hline]True Love is like a ghost, Everyone talks of it but few have seen it........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tom Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Guild ismini Holy Warriors yapmak istiyoruz çünkü hep aynı ismi taşıdık. Hepinize dilekleriniz için teşekkür ederiz, umarız eğlenceli bir guild kurarız ve aldığımız zevki artırırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 ya burning legion sadece eu da mı var?[signature][hline]"Buraya geri geldim çünkü bir süre tek basima huzur bulmam lazim.Sen uyumalisin,hala bir yatakda yatma sansin varken.safakla seni Hükümdar Denethor'a götürecegim.Hayır,safakta degil çagirildigin da götürecegim.Karanlik basladi.Artik safak olmayacak." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 onu gecinde yermi yok burning legion zaten bizim toplandıgımız bir guild var horde:Hordish Manner alliance:anatolia sunrise ii hos guild kurcaz felan diyosunuz fakat dusunmuyosunuz burda turklerin toplandıgı bir yerin olup olmadıgını fakat halen kurup kurmamaniz onemli degil buranin zaten bir guildi var ve bu kisiler 10 kisilik guild kurmanın pesinde degiller cok playerları olmanın arkasındalar yani turkleri bir catı altında toplamaya calsıyolar lutfen buraya daha fazla kuruluyoruz sizde gelin gibi topicler acmıyalım zaten sayımız az bir arada olalım[signature][hline]:tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Hayırlı olsun. FAQ'a ekliyorum sizi.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner | Narcosis of Burning Legion[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Açılsın guild'ler bence. Tüm pati'dekiler sadece 2 guild'e girmek zorunda değil. Bu guild'in yapılanması ve tavrı çok hoşuma gitti, sağlam duruyor. Guild gibi guild yapma amacındalar gibi geliyor.[signature][hline]EU Retail | Greenlantern | Night Elf Druid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiJAJE Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 ewt açıldımı ne oldu? site fln varsa bilgi edinilecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tom Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Burning Legiondaki berbat lagdan dolayı server değiştirdik yeni serverımız Dunemaul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 sunucudaki lag geçici olabilir acil karar vermeyin bence.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Ben şuana kadar BL de lag sorunu cekmedım gayet normal 250 filan bence de acele etmeyin :)[signature][hline]Burning Legion-Shindei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar