Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Guild -- Holy Warriors

tom

Öne çıkan mesajlar

Herkese Merhaba,

Holy Warriors ismini tanıyanlarınız vardır, ilk önce Ultima Online(OSI) Great Lakes serverında kurulmuş bir guilddir(o zamanki ismi Holy Turkish Warriors - T&T) daha sonra Shadowbane'de devam etmiştir. Şimdi WOW - Burning Legion(Alliance) ' da devam etmeyi düşünüyoruz. Henüz kurulum aşamasında olduğumuz için her türlü fikre, öneriye açığız ve sayımız çok az( 7 kişi, ancak 3 kişinin elinde wow var şu an diğerleri kutularını bekliyor). Üyelerin yaş ortalaması 30+ dolayısı ile hepimiz çalışmaktayız aktif olduğumuz saatler haftaiçi 19.00 - 02.00.
Guild Türk guildi olmayacaktır. Yeni üyelere ve guildde sorumluluk alacak insanlara ihtiyacımız vardır. ilgileniyor iseniz ve hep ben diyen bir yapınız yoksa, guild kavramının paylaşım ve birliktelik olduğunu, alırken vermek gerektiğini biliyorsanız bana özel mesajla yada buraya mesaj bırakarak ulaşabilirsiniz.

Kısa Özet:

- Guild İsmi : Holy Warriors
- Server : Burning Legion (Alliance)
- Yabancı oyunculara açık
- Yeni üyeler ve guildde aktif yöneticilik yapacak oyuncular aranıyor(özellikle gündüz saatleri)
Sosyal ağlarda paylaş

başarılar dilerim ama guild ismi biraz basit kalıyor.oynadıgım bazı uo serverlerinde falan hep bu isimde guildler gördüm , inşallah oynayacagınız serverde bu isimde bir guild yoktur..[signature][hline]Rip off this lace
that keeps me imprisoned
But beware the enchantment
for my eroticism is your oblivion
Sosyal ağlarda paylaş

ya burning legion sadece eu da mı var?[signature][hline]"Buraya geri geldim çünkü bir süre tek basima huzur bulmam lazim.Sen uyumalisin,hala bir yatakda yatma sansin varken.safakla seni Hükümdar Denethor'a götürecegim.Hayır,safakta degil çagirildigin da götürecegim.Karanlik basladi.Artik safak olmayacak."
Sosyal ağlarda paylaş

onu gecinde yermi yok burning legion zaten bizim toplandıgımız bir guild var
horde:Hordish Manner
alliance:anatolia sunrise

ii hos guild kurcaz felan diyosunuz fakat dusunmuyosunuz burda turklerin toplandıgı bir yerin olup olmadıgını fakat halen kurup kurmamaniz onemli degil buranin zaten bir guildi var ve bu kisiler 10 kisilik guild kurmanın pesinde degiller cok playerları olmanın arkasındalar yani turkleri bir catı altında toplamaya calsıyolar lutfen buraya daha fazla kuruluyoruz sizde gelin gibi topicler acmıyalım zaten sayımız az bir arada olalım[signature][hline]:tebrikz:

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...