cicibeybe Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2021 Tatilden eve dondum, iki gunde bitti dizi. Akti dizi, tamam acayip kaliteli bir yapim olmayabilir ama olsun ya dogru duzgun zombi dizisi olmus iste. Bikmistim bende, biri hastaneye dusuyor, uyaniyor ve apocalypse yasanmis. Adamlar ne guzel kiliclarla kestiler zombileri, yayilmasini da durdurdular. Demek ki oluyormus sdf Bu cuma sonda cikan kiz hakkinda ayri prequel bolum cikacakmis sanirim yaaaayyy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2021 Olm spo vermeyin izlemedik daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2021 ben bunun ilk sezonunu mu ne izlemiştim baya iyiydi ama şu aralar zombiden fena baydım daral geliyor içime, devamını getiremedim o yüzden :c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2021 film baya klasik olmuş ya. trailerı izleyen filmi izlemiş kadar oluyor. sadece son sahneleri az daha keyifliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar