Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2020 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2020 ulkeye gel vergisini zamaninda ve eksiksiz odeyene plaket veriliyor xD
Sturgian Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2020 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2020 (düzenlendi) Adamın bam teline basmışız böyle yatları katları uzay gemileri olan adama vergini öde denir mi hiç.. Bana desen güler geçerim vergi ödediğim pek bir şeyim yok zaten... Temmuz 26, 2020 Sturgian tarafından düzenlendi
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2020 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2020 Klasik sağcı işte sdfgsdf, aklıma yılın en iyi arkadaşı oskarı heykelcikleri geldi nedense.
Sturgian Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2020 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2020 Onu bunu bilmem plaketin üstünde iliştirilmiş akirafes yazısını görünce güne keyifle başladım valla uzay gemileri falan
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2020 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2020 35 dakika önce, Remus dedi ki: Klasik sağcı işte sdfgsdf, aklıma yılın en iyi arkadaşı oskarı heykelcikleri geldi nedense. lan bunu nasıl çıkardın olm, uzay gemisi falan diyor adam ne güzel.
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2020 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2020 Sağ iktidar devam etsin diye oy vermeyen ama ilerlemeye karşı olana karşıyım demesinden olabilir. Sonuç olarak Elon Musk da uzaya araç gönderdi, kayne west gibi ex Trump sevici ile el ele kol kola.
akirafes Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2020 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2020 Britanya hükümeti inşaat inşaat inşaat dedi. Kurtuluşu betonda arıyor. Bir çok kapalı yasak alan bina yapımına açılıyor. 15 civar alınması gereken izin ruhsat kaldırılıyor. Bir çok denetim es geçilecek. İlk defa ev alıcak olanlara %30 indirim yapılacak.
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2020 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2020 Bahsedilen 1 milyon sterlin mi gunumuz parasiyla TL mi bilmiyorum ama bir insan 18 yasinda ahlaki yollardan boyle bir para kazanamaz. Aileden servet devraldiysa kendi parasi degildir, kendi yarattiysa da bir cakalligi vardir.
cicibeybe Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2020 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2020 17 saat önce, akirafes dedi ki: Britanya hükümeti inşaat inşaat inşaat dedi. Kurtuluşu betonda arıyor. Bir çok kapalı yasak alan bina yapımına açılıyor. 15 civar alınması gereken izin ruhsat kaldırılıyor. Bir çok denetim es geçilecek. İlk defa ev alıcak olanlara %30 indirim yapılacak. NERDE OKUDUN %30 indirim dedigin faizedir bence
sardalya Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2020 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2020 yok ya, mumkun. sacma degil bence. ayni hesaba cikan uygulamalar var. ki lazim iyice lacka oldu real estate
akirafes Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2020 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2020 1 saat önce, cicibeybe dedi ki: NERDE OKUDUN %30 indirim dedigin faizedir bence yok direk devlet yardımı 100 tl lik evi 70 den verecekler. hic bir evin ailende veya sende yoksa.
akirafes Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2020 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2020 (düzenlendi) 1 saat önce, Nigger_of_the_sand dedi ki: Bahsedilen 1 milyon sterlin mi gunumuz parasiyla TL mi bilmiyorum ama bir insan 18 yasinda ahlaki yollardan boyle bir para kazanamaz. Aileden servet devraldiysa kendi parasi degildir, kendi yarattiysa da bir cakalligi vardir. Ben 13 yaşında çalışmaya başladım. 17 yaşında da finans piyasasına girdim. Borsanın bu çöküşünde kazandığım parayı buraya yazsam herkes yalan söylüyorsun der. Yukarıdaki işlemlerimden yalnızca biri. Viop 30 acıga satıyorum. Ağustos 7, 2020 akirafes tarafından düzenlendi
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2020 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2020 13 yasinda ne yapmaya basladin yahu, brokerlik mi yapiyordun? Boyle bir para parazitlik yapmadan kazanilmaz. Emek karsiligi degildir bu.
akirafes Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2020 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2020 1 dakika önce, Nigger_of_the_sand dedi ki: 13 yasinda ne yapmaya basladin yahu, brokerlik mi yapiyordun? Boyle bir para parazitlik yapmadan kazanilmaz. Emek karsiligi degildir bu. 13 yasında fatih Fevzi paşa caddesinde tahtakaleden aldığım oyuncak arabaları satıyordum kutu acıyordum yere. Sonra işleri ilerlettim mahalleden birini tuttum caddenin karşısına da ona bir kutu açtım. Tomarla para kazanıyordum. sonra 15-17 yaşında abacus ve Printemps da çalışıyordum. 1986 da borsaya girdim. Eczacı ilaç ve eczacı yatırımdan cok büyük bir para kazandım.
cicibeybe Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2020 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2020 30 dakika önce, akirafes dedi ki: yok direk devlet yardımı 100 tl lik evi 70 den verecekler. hic bir evin ailende veya sende yoksa. kaynak pls Sosyal devletin cok etkin oldugu yerlerde bile olacak is degil bence ki UK liberallikten olecek yani. Hic zannetmiyorum tory reyizlerin bunu yapacagini.
akirafes Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2020 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2020 1 dakika önce, cicibeybe dedi ki: kaynak pls Sosyal devletin cok etkin oldugu yerlerde bile olacak is degil bence ki UK liberallikten olecek yani. Hic zannetmiyorum tory reyizlerin bunu yapacagini. Cüneyt Başaran londRadan yeni geldi. O söyledi. Doğru haber.
cicibeybe Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2020 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2020 Bloomberghtde canli yayinda soyledigi birsey yani anladigim?
akirafes Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2020 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2020 Az önce, cicibeybe dedi ki: Bloomberghtde canli yayinda soyledigi birsey yani anladigim? Şimdi Google aradım türkce bu çıktı Aman fistan bir şey demesin hangi taraf bu medya bilmiyorum. https://www.birgun.net/haber/boris-johnson-ekonomik-krizden-cikisin-yolunu-buldu-insaat-306643
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2020 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2020 4 dakika önce, akirafes dedi ki: 13 yasında fatih Fevzi paşa caddesinde tahtakaleden aldığım oyuncak arabaları satıyordum kutu acıyordum yere. Sonra işleri ilerlettim mahalleden birini tuttum caddenin karşısına da ona bir kutu açtım. Tomarla para kazanıyordum. sonra 15-17 yaşında abacus ve Printemps da çalışıyordum. 1986 da borsaya girdim. Eczacı ilaç ve eczacı yatırımdan cok büyük bir para kazandım. Hangi zaman oldugunu bilmedigim icin 1 milyon TL bugunkune mi tekabul ediyor onu da bilmiyorum. Insan yol kenarinda oyuncak satarak koseyi donmez. Su bahsettigin hayat akisi bircok kisinin basindan gecebilecek birsey ama ulkede o kadar cok milyoner yok. Mevcut milyonerlerin hayat hikayesine bakarsan da donum noktasi parazitligin yapildigi yerdir. Misal kendi uretmedigi degeri baskasina satar, emekle degil hinligiyle kazanir. Daha sonra degerlenecek baska birseye (emlak, hisse gibi) dogru zamanda yatirim yapar, sonra hayat boyu o 1 kerelik yatirimin karsiligini alir, karsilik aldikca ayni sekilde kan emici yatirimlar yapar. Birileri emegiyle para kazaniyor olmasa hin kisiye de vurabilecegi bir voli olusmaz.
cicibeybe Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2020 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2020 (düzenlendi) 17 dakika önce, akirafes dedi ki: Şimdi Google aradım türkce bu çıktı Aman fistan bir şey demesin hangi taraf bu medya bilmiyorum. https://www.birgun.net/haber/boris-johnson-ekonomik-krizden-cikisin-yolunu-buldu-insaat-306643 @akirafes Bence daha iyi bir kaynak su: https://www.helptobuy.gov.uk/shared-ownership/ Cuneytcigim detaylari atlamis sanirim. Evin %25i ila %75i arasinda bir oranini alip gerisini government destegiyle saglayabiliyorsun sanirim. Ancaaaaak, o zaman odedidigin kadari senin oluyor ve kalan kisma yonelik devlete fair rent price uzerinden bir kira oduyorsun. Yani devlet insanlar ev sahibi olsun diye %25 fln destek atiyordan daha cok, devlet insanlarla ortaklasa ev alma ve kendi payini insanlara kiralama gibi bir sektore adim atmis diyebilirsin sanirim. Birde %20sini sifir faizle devletten almak varmis, ama yine devlet sana yardim yapmiyor. Sadece faizde kiyak geciyor. UK gibi ulkede olacak is degil soyledigin abi. https://www.moneyadviceservice.org.uk/en/articles/help-to-buy-homebuy-and-other-housing-schemes#help-to-buy Ağustos 7, 2020 cicibeybe tarafından düzenlendi
akirafes Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2020 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2020 Az önce, Nigger_of_the_sand dedi ki: Hangi zaman oldugunu bilmedigim icin 1 milyon TL bugunkune mi tekabul ediyor onu da bilmiyorum. Insan yol kenarinda oyuncak satarak koseyi donmez. Su bahsettigin hayat akisi bircok kisinin basindan gecebilecek birsey ama ulkede o kadar cok milyoner yok. Mevcut milyonerlerin hayat hikayesine bakarsan da donum noktasi parazitligin yapildigi yerdir. Misal kendi uretmedigi degeri baskasina satar, emekle degil hinligiyle kazanir. Daha sonra degerlenecek baska birseye (emlak, hisse gibi) dogru zamanda yatirim yapar, sonra hayat boyu o 1 kerelik yatirimin karsiligini alir, karsilik aldikca ayni sekilde kan emici yatirimlar yapar. Birileri emegiyle para kazaniyor olmasa hin kisiye de vurabilecegi bir voli olusmaz. O günün parası ile 1 milyon Tl yaptım. O zamanlar sen bilmezsin inanılmaz bir ortam vardı. Hisse senetleri çantalarda elde taşınıyordu tomar tomar paralarda çantalarda el değişiyordu. Ayda %300-400 kazanmamak için aptal olmak gerekti. ne alsan ertesi gün %10-20 prim yapıyordu. Borsanın TR de ilk günleri bunlar. Hisse almak eline o kâğıdı almak için millet birbirini yiyordu.
akirafes Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2020 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2020 (düzenlendi) Değerinin %20-30 üstüne karaborsa kâğıt satıldığını gördüm ben defalarca o düzeydeydi. Ama ben bile çağa ayak uyduramadım. Bir bitcoin defalarca önüme geldi 87-100 dolarken almadım güvenmedim. Ağustos 7, 2020 akirafes tarafından düzenlendi
Öne çıkan mesajlar