betmen olan wayne mi?
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Wayne (YouTube Originals)
evet onun çocuklugunu anlatıyor.
çocukluğu gibi zorlama bir şeyi hiç merak etmiyorum diyordum fragmanı görünce izleyeni ...sinler çektim.
smyrnas dalga mı geçti, sen de inandın mı bilmiyorum ama batman ile tamamen alakasız. güzele benziyor baya. 2 bölüm kesinlikle şans veririm şu trailer'a.
Hepsi ayni anda cikiyor zaten sezonun, cheesy eglenceli gorunuyor, cerezlik izlenir.
valla öyleyse iyi bait yemişim. lan diyorum bi de batmanle alakası olsa bile bu ne lan ergen ergen konular falan ahah. ergenlikle alakalı şeylerden nefret ediyorum galiba.
geçen sex education neymiş diye açtım, çoluk çocuk ortamı görünce ilk bölümü bitiremeden kapadım.
deadly class'ı da öyle.
dün bumblebee açtım ergen kızların kötü kızlık yapıp okulumuzun masum başrol kızına çektirmek istedikleri zulüm ve yakışıklı bir oğlan...
kalsın abi.
geçen sex education neymiş diye açtım, çoluk çocuk ortamı görünce ilk bölümü bitiremeden kapadım.
deadly class'ı da öyle.
dün bumblebee açtım ergen kızların kötü kızlık yapıp okulumuzun masum başrol kızına çektirmek istedikleri zulüm ve yakışıklı bir oğlan...
kalsın abi.
ergen italyan dizisi baby ile final yap
forum baya dedebey kıvamına gelmiş her baiti yiyor
bunlarin sales pitch meetingleri nasil geciyor acaba.
-hey harika bir senaryo yaziyoruz. john wick gibi ama daha bi americana, daha bir ergen. "wayne'i mi dunyadan koruyacaz yoksa dunyayi mi wayne'den koruyacaz!!" falan gibi havali sahneler de var. ve azicik da baby driver'a benziyor falan.
+oo harika, cek cek!
-hey harika bir senaryo yaziyoruz. john wick gibi ama daha bi americana, daha bir ergen. "wayne'i mi dunyadan koruyacaz yoksa dunyayi mi wayne'den koruyacaz!!" falan gibi havali sahneler de var. ve azicik da baby driver'a benziyor falan.
+oo harika, cek cek!
valla bana değişik geldi dizi. ergen falan ama herifin ruhsuzlugu hoşuma gitti. bence yoklukta gayet gideri var.
Öne çıkan mesajlar