SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 arkadaşlar www.80630.com üyeliği olan varmı. varsa beni davet edebilirmi E-mail adresim : [email protected][signature][hline]Azeroth Tokatlıyım hüeeaaynn Yeriz tatlıyı S..k.riz Tokatlıyı(Kızları) Memleketteki kızlardan başkası yalan bea... Ama Finlandiyalı olsa da olur..Sarı sarı off... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 yersin tabi hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elm Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 biri de bana atarsa ii olur hani :) [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 nedir bu 80630[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 E-friendlik şeysi[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 abi yokmu şimdi kimsede offf hadi be bulun bi kaç adam[signature][hline]Azeroth Tokatlıyım hüeeaaynn Yeriz tatlıyı S..k.riz Tokatlıyı(Kızları) Memleketteki kızlardan başkası yalan bea... Ama Finlandiyalı olsa da olur..Sarı sarı off... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 said: elm, 25 Kasım 2004 16:15 tarihinde demiş ki: biri de bana atarsa ii olur hani :) [email protected] argadaş sende de gmail varmış :D bende ner p..ka sulanıyom haa . Şaka bi yana sende bize g mail davet et nasıl olur !!![signature][hline]sildim ben bu imzayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 bende merak ettim hadi bana davetiye atin bende size 2 tane gmail davetiyesi yolliyim:) pm atin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Azmodai neden bu adamlara diyosun bizim gibi adamların nesi var acaba ben burda bir davetiye istiyorum yalvarmıyorumda yakarmıyorum da. İsteyen verir isteyen vermez!!! yani biri bize verince ne olcak. sahsen benım cok arkadasım var internet cafeden takılıyorlar ve aralarından biri cahilliğine gelmiş ve bi kere küfür saymış ve cafenın ipsine sarı kart vermişler ( :D ) bu yuzden de hiçbiri davet edemiyo bende burda böyle böyle diye dile getirdim yani Anlatabildim mi!![signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Mail Adresim Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elm Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Gmail mail yalanmış söyle hackerlık bile denmez de işte o tür şeylerden çok az anlayan kişiler çok rahat mailine girip istediğini yapabiliyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elm Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Kas kas nereye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elm Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 İnsan durmasını bilmeli simdi sen raxor haxor olcam diyosun peki raxor haxor olunca bu sana yeticek mi bi üstünü isticeksin sonra bi üstünü bence kendinle barışık olmalısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Azmodai yok öyle değil ben kızmadım yani ama anlatmak istediğim buydu.[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Mail Adresim Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 banada lazım bayadır bulamadım [email protected] mail adresim bi zahmet atın :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 said: elm, 25 Kasım 2004 18:31 tarihinde demiş ki: Gmail mail yalanmış söyle hackerlık bile denmez de işte o tür şeylerden çok az anlayan kişiler çok rahat mailine girip istediğini yapabiliyormuş. ROFL[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Tahrik etmeyiniz pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 said: PhalanX, 26 Kasım 2004 12:30 tarihinde demiş ki: Bathory e pm atın o size davetiye gönderirir Hem listesindeki alterno bronx kızlarına yanaşırsınız haha Griz, senin aracılığınla da yonjada tanışırız lol Zaten hastalar bana da yonjadakileri bilmiom :cool:[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Tahrik etmeyiniz pls [Bu mesaj Penthesilea tarafından 26 Kasım 2004 13:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 bari biri banada atsın merak ettim tabii rica ediyorum biri isteyip yollarsa sevinirim :) [email protected][signature][hline][b]Msn : [email protected] Msn adresim hacklendi yenisi bu ekleyin plz :P Bellow'a bişiler sokmak için tıklayın :D Final Fantasy XI bölümümüz olsun[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 bana da davetiye yollayın sarikartimvar@minakoyim[signature][hline]FRANCO FEST ULUDAĞ! Ayrıntılı bilgi burada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Davet isteyenler maillerini PM atarsa davet yollayabilirim..[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Bende vardı üyelik de baktığım falan yok ki... Hatırlarsam bi ara bakarım.[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 hatırlarsan kardeş mailim [email protected][signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Mail Adresim Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akaraman Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 80630 davetiyesi yollar mısınız? [email protected] teşekkürler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar