YETER Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Beyler konu yeri tam olarak burasımı bilemem ama WoW ile alakalı olduğu için buraya açıp size danışmak istedim. Makinam amd 2500+ fakat biosda 1.8 çalışmakta ekran kartı 128 mb ti4600 ekran kartı var 512 mb ddr kingston ram var.Şimdi bu makineye alsam 1 gb ram taksam... işte amd athlon 64 3000+ 256 mb hayvani bir ekran kartı filan ama gene aynı ram yani oyunda çok fark olurmu??? ona göre bu gidişle wow makina aldırtıcak bana ama eğer dedikleri kadar yeterliyse Ram 1000 dolar vereceğime 100 dolara hallederim bu işi yardımınızı bekliyorum?? P.S:çünkü bana ekran kartı ve işlemci yetermiş gibi geliyor.oyun başka bişi iştiyo yani ekran kartı işlemci...sanmıyorum [Bu mesaj YETER tarafından 17 Şubat 2005 16:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 sistemin yeterli gibi ama bi 512 daha eklesen daha iyi olur hem 512 ram 100 dolar degil 110 milyon falan anca.[signature][hline]Burning Legion>Night Elf>Druid>nicki sonra :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 oyun sırf ram istiyor o sistemin ustune ram alırsın baya iyi çalışır tahminimmce bende bile en düşükte normal yerlerde 50 60 fps alıyordum (p4 2ghz , gforce fx5200 128mb , 256 mb ram) bir tek ekranda cok karakter oldumu sorun oluyordu oda ramle çözülüyor tahminimce[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 2000xp+ 128MB fx5200 1024Ram ile sorunsuz oynuyorum. Bence sadece Ram alman yeter gayet oynamana o sistmele hatta Rami bile dene sonra al belki yeter.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YETER Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 CANNNLAAARRRRRRIMMMMMMMMMMM OHHHH BEEEE rahatladım tamam sağolun.. P.s:100 dolar laf gelişi yazdımm:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Hazır konu açılmışken bende sorim eno ya sordum gerekli cevabı aldım da yinede bi sizlere de danışmak iyi olur Sistemim : p4 2.0 256 ram geforce 2 mx 400 ekran kartı acaba sadece rame yüklenmem optimal bir performans sağlamama yeter mi yoksa yanında bir de ekran kartı masrafına girmelimiyim ?[signature][hline]Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c CoH : Cursus Novatron Xaenin Aurion Alexi_Septimus, 30 Eylül 2004 17:10 tarihinde demiş ki: O kadın öksürdüğünde portal açılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 said: nomad13, 17 Şubat 2005 16:34 tarihinde demiş ki: Hazır konu açılmışken bende sorim eno ya sordum gerekli cevabı aldım da yinede bi sizlere de danışmak iyi olur Sistemim : p4 2.0 256 ram geforce 2 mx 400 ekran kartı acaba sadece rame yüklenmem optimal bir performans sağlamama yeter mi yoksa yanında bir de ekran kartı masrafına girmelimiyim ? Hatırladığım kadarıyla mx 400 ler 64 geforce 2 lerin en iyileriydi.E işlemcinde ii sen buna bi 512 ram fln taktırsan seni idare eder bence,tabi ben salak gibi notebook aldığım için pek bişi değiştiremiyorum ram taktırmam için bayiine gitmem lazım off off yetmiyo 512-128 ram bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 ben gf2 ile felç geçirdim betada :D hiç bulaşma bile git direk iyi bişi al paran yoksa en azından fx 5200 al , 120 milyona kendi kartımı öneririm asus radeon 9550 gamer edition 128mb 128 bit fx 5200 ile aralarında dağlar kadar fark var (ki o/c yapınca iyice coşuyor) aralarında da sanırım en fazla 45 milyon falan bi fark var fx5200 le..[signature][hline]Burning Legion>Night Elf>Druid>nicki sonra :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Betada ben değil de karakterim felç geçiriyodu işte gryphona biniyordum çizgi roman gibi 3 tane ekran gösterip iniyodu =))) önce bi ram taktırim yetmesse ekran kartını hallederim ya teşekkürler[signature][hline]Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c CoH : Cursus Novatron Xaenin Aurion Alexi_Septimus, 30 Eylül 2004 17:10 tarihinde demiş ki: O kadın öksürdüğünde portal açılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YETER Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Beyler konuyu saptırmayalım ana konuya yoğunlaşalım :) Ram ve öneminden bahsediyorduk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 bana göre önem sırasına göre sıralarsam: 1.ramler 2.ekran kartı 3.işlemci sonuç olarak grafik detaylarını kısabilirsin ama ekranına girecek oyuncu sayısını kısamazsın, o yüzden ramlere yüklen derim ben.[signature][hline]Starcraft bölümünde din tartışılsa... kermit_frog:Hydra ateistmiş ben öyle duydum screamer:Zerglerin Allahsız olduğu Kerrigan dan belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar