PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2019 Black-ice said: alarmsız 10. daha altı yok. haftaiçleri mecbur 7-8. eve erken gelirsem akşam 1-2 saat sızarım. yine 10'a tamamlarım. büyük bi sorun benim için bu. çok uyumam gerekiyo. kendimi bildim bileli böyle. niye böyleyiz biz ya bazen çok üzülüyorum lan... edit: resmen sitede bizden başka hayvan da yokmuş anasını satayım sdşflö ben daha ekstrem bi vakayım heralde ama. 12 saat nasıl uyunduğunu sormuşlar, beni kimse arayıp sormasın salınca direkt 17 saat uyuyorum abi. kesintisiz yani bu çişi suyu yok. alarm kurarak kısıtlıyorum bi şekilde işte. 3-4 saat sonraya kurunca kalkıyorum ama sonra ilk fırsatta gene uyuyorum. 6 saate falan kurunca alarmı duymuyorum genelde. akşam sekizde iki saat kestireyim deyip öbür gün hava kararırken sevgilim öldü galiba diye annemi arayınca o gelip kaldırmıştı bi kere... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ocak 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2019 oyun oynayan ve calisan bir adam 6 saatten fazla uyuyamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ocak 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2019 işte benim o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ocak 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2019 Çalışan ve oynayan bir insanım 2 günde 1 uyurum yattım mı en az 12 saat bayılırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ocak 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2019 guzel isin var ozaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ocak 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2019 Nöbetli çalışıyorum 12 24 12 48 İş de oyun gibi benim için zaten ekranda uçaklarla oynuyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Ocak 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2019 atc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ocak 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2019 15 yıldır oynuyorum daha can yakmadım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar