gamers_for_hire Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Selam arkadaslar, hafta arasi 09.00 - 18:00 saatleri arasinda (bu saatler dahilinde uygun olan herhangi bir zaman) calisabilecek, 1. levente yakin oturan ve para karsiligi UO, AO ya da DAOC oynamak isteyen MMORPG oyunculari aranmaktadir. Lutfen ayrintili bilgi icin ozel mesaj atin.
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Para karşılığı oynamak? Adminlik gibi birşey falan mı anlayamadım.[hline]Kalplerdeki Kaymak Orcas Kirpi Absolu Asli
NeoCrime Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 ne 1. levent'e yakınım nede istanbul'da oturuyorum ama konu çok ilginç geldi 8 yaşımdan beri pc, atari, commodore ve ataricilerde (ehehe) hayatımı çürüttüm ama hiç kimse oyun oynuyum die para vermeyi önermedi. testerlık olsa anlarım ama mmorpg'lerde daha test edilecek yer kalmamıştır genelde. gerçekten olay nedir? başkaları için karakter geliştirmek mi? ayy çatlarım walla :)[hline]Ken "Neurochrome" Kerans-Narzum
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 karakter geliştireceksiniz akşama kadar işte skill falan kasıcaksınız[hline]
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Mantıklı iş esasında saat başına veya lvl başına fiyat teklifi vermek lazım.[hline]Kalplerdeki Kaymak Orcas Kirpi Absolu Asli
tonguz Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 amerikan bi sitedede görmüştüm bunu ama adamlara para ödüyodun onlarda sana uyan satlerde karakterini alıyolar PL yapıyolar arada kazandıkları falan filanda sende kalıyo parasını hatırlamıyom ama lvl a göre deel saat göre ücret alıyorlardı[hline]"Time is limited, my limit is my time"
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Kimlik ve ehliyet fotokopilerini almadan hayatta teslim etmem valla charımı. Muhtardan ikametgahda isterim ciddi ciddi.[hline]Kalplerdeki Kaymak Orcas Kirpi Absolu Asli
Cheater Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 hmm turkıyede bole bırsey olucagını pek dusunmuordum ıs gercekten cıddıyse tabi oyun dergılerı flm harıc yurtdısında ıse ıyı oynayan elemanlara sponsor oluor fırmalar (genellıkle gozluk fırmaları :pp)[hline]Fidel 'Citir' Clyburn - Clan
Mephisto_ Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 oha tam bana göre bir iş ama öğrenciyim ne yazıkki[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me
Nefr Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Herşey iyi güzel, çokta mantıklı tamam ama ben bir tek bu 1. Levent olayını çözemedim. Niye ki? Oradan daha mı hızlı bağlanıyorsun, nedir? =P Tabii başkasının karakterini teslim edip "hadi geliştir" diyeceksen elinin altında olmasını istemen normal de, sıfırdan char kasacaksa 1 Leventin olayı ne?
beam_ Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 eet aciklama isteris yok ole topic atip kacmak!
Mephisto_ Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 ya şirketleşme var nefr anlamadın sen yani adamın cafe gibi bir olayı ve bir sekreteri var böyle afet gibi içerde milletin karakterini geliştirticek, sekreter siparişleri alıcak -Alo, Orası MMORPG Zengin Tembellere Karakter Geliştirme Şirketi mi ? -Evet, buyrun ben Afet Sekreter siparişiniz neydi ? -Şey Ben AO'da bir 200 Level nanotech, Acılı olsun, hmmm başka ne önerirsiniz ? -Size Birde UO'da 6x120skill'li mage verelim, şefin spesyali -Tamam ondan da alıyım ozaman, borcum nekadar ? -xxx $, siparişiniz 1 hafta içinde evinize teslim edilicektir, MMORPG Zengin Tembellere Karakter Geliştirme Şirketini tercih ettiğiniz için teşekkürler.. gibi içerde bilgisayar başındaki insanlarda hem oyun oynayacaklar, hemde para kazanıcaklar, hemde bilgisayarı olmasına gerek bile yok[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 said: Mephisto_, 07 Şubat 2003 17:37 tarihinde demiş ki: -Size Birde UO'da 6x120skill'li mage verelim, şefin spesyali [/b] 6x120=720 ki bu imkansız :P[hline]
Mephisto_ Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 skill cap arttırılmadı mı ya, ehe neyse ben öle biliodum :))[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me
dark-dr Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 yok imkanli, skill cap arttirilmadi ama veteran reward olarak bir skill cap increase olayi geldi. 12 aydan sonra 705, 24den sonra 710, 36 dan sonra 715, 48 den sonra 720 skill cape sahip oluyorsunuz.
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 benim acc 19 aylık olduğuna göre tüm charlardaki skill capler 705 mi?[hline]
gamers_for_hire Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 hehe, ya mesajlari simdi okuyorum da olay henuz o boyutta degil...yani ne ortada afet gibi sekreter var ne de oyle bir sirketlesme. butun mesele gunde bin saat calisiyorum, bazen 3-4 kisinin birden isini yapiyorum ve karakterlerimi gelistiricek haftada yarim saatim bile yok. bu konuda da biraz fanatikligim var, yani ayni serverda butun slotlarimda max karakterler yapmaya calisiyorum, fiziksel gorunumlerinden isimlerine kadar, hatta accountlarimin isimlerine kadar cok titiz davraniyorum falan... dediginiz gibi bir organizasyonu dusunuyordum ama su siralar ona ayiricak zamanim da param da yok. olaya sirkette sadece 1 tane bilgisayar ayirdim, sirket calisma saatleri calismak isteyebilecek arkadaslar arasinda bolusturulecek, ortaya kendi accountlarimi koydugum icin de is goz onunde yapilsin istedim o kadar. diger bir husus ta zengin tembel olayi...valla billa tembel diilim, hatta tembel olsam daha az calisirdim da eskisi gibi oyun oynayabilecegim zamanim kalirdi :) henuz zengin de degilim, daha sonraki tarihlerde belki olurum. evet bu ise bir miktar para ayiricam, sonucta esek gibi calisiyorum, baska da para harcamam gereken hobim falan yok bir de onemli bir detayi eklemeyi unuttum; olayin acelesi falan da yok, yani 15 gunde lvl 150 ya da 1 haftada lvl xxx falan degil yani. sadece UO icin skill uzerinden, daoc ve ao icin de level uzerinden bir fiyatlandirma yapicaz, her oyun seansinin da sonunda para nakit olarak odenecek. olay budur :)
mountaindew Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 bence oyunun ruhunun içine ediyorlar işin güzel tarafı lkarakterını kafana gore gelistirmek tabii AO da her elvel atladıgında ıp leri ben dagıtacaksam olabilir. Modemımı boktan olusu ve oyunda kı para kasma olayı benı oyle bı noktaya getirdiki artık parayla kredı satın almıstım bi ara. Neyse kablo ya gecene kadar bana mmorpg yok.
Lion_Strimple Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Bende benim yerime yemek yiicek, tuvalete gidecek ve arkadaslarla icmeye gidecek adama ariyorum. Isten vakit kalmiyor...
Shesshi Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 said: Lion_Strimple, 09 Şubat 2003 13:21 tarihinde demiş ki: Bende benim yerime yemek yiicek, tuvalete gidecek ve arkadaslarla icmeye gidecek adama ariyorum. Isten vakit kalmiyor... bence bole terslencek bi durum yok, internet cafelere takilan biri olaraktan tam bu arkadasin aradigi tipten bi suru insan taniorum, cafede bu sayfayi acip okutsam yine bursali olduklari icin kufur edicekler kendilerine :) issiz internet cafe gencligine hem zevk hem de para kazandiracak bisi. ayrica milyar dolarlarim bile olsa kendi zevkimi kendime saklarim :)[hline]Coldox Doc Uzengi(omni)
NeoCrime Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 bütün kalbimle shesshi'ye katılıyorum. sonuçta oyun oynamak istiyor ama karakter geliştirmeye yetecek kadarda zamanı yok bu çok mantıklı. oyun piyasası bu şekilde ilerledikten sonra böyle yeni tip iş olanaklarının çıkması çok dogal. walla ben kendim içni yada başkası için farketmez oyun oynamak için oynadığımdan böyle bir işi büyük bir zevkle kabul ederdim eğer istanbul'da yaşıyor olsaydım. ki ben internet kafe'de oyun oynamaya tamamen karşıyım ve yaşam standardım gayet yüksek olduğu halde diyorum bunu ki düşününün ismi lazım degil shard'larda oyun oynayabilmek uğruna gençliklerini internet kafe'lerde feda eden onca genci :rock: (damardan girerim) şaka bir yana aynı durumda olsam bende aynı şeyi yapardım.[hline]Ken "Neurochrome" Kerans-Narzum
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 valla ben de hiç katılmıyorum çünkü bana karakterimin über olması bir anda level 200 e ulaşıp aşmış olması lazım değil, hatta bu çok kötü de olurdu, oyundan alınan zevkin büyük bir parçası da karakteri geliştirmek mantıklı düşünün biraz karakterini geliştirecek zamanı olmayan ama eline cart diye gelişmiş karakter verilince oyun dinamiği hakkında sıfır bilgisi olacak olan biri artık o oyundan ne kadar zevk alabilir? ha adamın bir acount dolusu 5-6 tane level 200 karakteri vardır da kesmemiştir, yenileri için de uğraşmak istemiyordur falan dicem o zaman eyvallah, böyle bir durum olduğunu sanmıyorum çünkü henüz çıkmamış oyunların bile adı var orada =)
Shesshi Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 yazim yanlis anlasilmis galiba :) benim fikrim son cumlede heh yani ben olsam yapmazdim bu isi. ama neuro nun dedigi gibi is imkani felan gibisinden dusununce terslenecek bisi yok.[hline]Coldox Doc Uzengi(omni)
Mephisto_ Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 zaten ülkemde işsizlik var, bırakın çalışsın adamlar :)[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 said: BonePART, 10 Şubat 2003 12:59 tarihinde demiş ki: black aoda belki karakterinin 00 olması o kadar onemli deil ama daocta 50 olmak onemli cunku oyunun butun olayı level 50 rvr sinde abi gerisi sırf 50 olana kadar cabalama safhası denebilir[hline]Yıllarca forumdaki sacma sapan sorularınza cevap veren beni bi tıkla odullendirin.Mahua Ph'nglui mglw'nafh cthulhu r'yleh wgah'nagl ftgagn I am not fat you asshole, I am just big-boned. Screw you guys; I am going home. You must respect my authoritaaaaaaa. BonePART Losthope of Hun - Kay Server - Level 41 Drunken Friaa -(Brewing the ale for a while) daoc oynamayı o yüzden bıraktım ya zaten
Öne çıkan mesajlar