xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Arkadas hediye getirdi su baseus plaid 3500mah’lik arkadas iphone 7-8 ufaklari taktim calisti. İphone x e uyumlu alet iphone x’te calismiyor. Sebebi ne olabilir ki? Telefoncuya gosterdim adamin iphone x’te de calisiyor shshshsb Lan benim alette niye calismiyo bu pislik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 sarj girisine pislik dolmustur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Ya ama normal kabloyla sarj oluyor anlamadim kj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 Selam, "n11 satıcısı demiş ki" said: İPHONE X 12.1 VE YUKARI YAZILIMLARDA ÇALIŞMAMAKTADIR. DİKKATE ALINMASINI ÖNEMLE RİCA EDERİZ Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 Hay şansımı Letgoya koyuyorum o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2019 paramecium said: Selam, "n11 satıcısı demiş ki" said: İPHONE X 12.1 VE YUKARI YAZILIMLARDA ÇALIŞMAMAKTADIR. DİKKATE ALINMASINI ÖNEMLE RİCA EDERİZ Saygılar. oha ne alaka, bu nasıl olabilir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2019 hayır ben anlamadım telefonu update etmek varken niye satılığa çıkarılıyor :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2019 update yapınca çalışmadığı için olabilir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2019 downgrade yapması gerekiyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2019 Dragonfire said: downgrade yapması gerekiyor :D oh shit. aklıma bile gelmedi böle olabileceği, aşırı boktanmış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 28, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2019 12’nin altina inemiyorsun ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar