Griswold Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 oha the beatles sevmiyormuş adam ölsün pls :p (bambaşka boyutlara çektim olayı lol) (pentullah ne ya ahahahahaha) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 La ilâhe illopeth diye yakaran adama müstahaktır o isim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 efendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 hahahah :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 bis kankalarla arabaya dolu$up 50 cent dinliyos,aştık bazı şeyleri..ses sistemi milyarlık, yalı inliyor..ayaklı disco mübarek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 la ilahe illopeth iyiymiş yannız. konserde böğürmek lazım onu :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 akerfeldten resullopeth diye devam etmesi vaciptir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 öyle devam ediyor zaten tam yazılmamıs ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 kaan artık him sevmiyor bana itiraf etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 her yıl 1 kere him kavgası ediyoruz yahu.seven sevsin sevmeyen sevmesin :) şahsen bana sözleri samimi gelmiyo vanille de hastası mesela kavgasını etmenin anlamı yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 ah o vanille in bereli fotoları... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Gone with the sin haric sevdigim sarkilari yok,zaten guzelim Neil Diamond sarkisi Solitary Man i pic etmisler,kafadan dustuler artik gozumden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 yok hayır artik dinlemiyorum, buyudum ama join me in bed sarkisini vanile sik sik soylerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Ola Salo > Ville Valo ibnelikte cigir acan adamlar bunlar. ama ola daha iyi simdi, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Ya evet ben de itiraf etmeliyim ki eskisi gibi ville valo icin ölmüyorum ve yazdiklarimin coguna da güldüm :/ Ama hipne oldugunu hala düsünmüyorum. Ama artik objektif bakabiliyorum, o var. Ama bi de Umur, bununla beraber bazi anilarimi da upladin, ayaklarini seviyorum (L) Ve kaan, obo$luk yapma(K) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Bi ara parladılar ve söndüler... Ben de 1 sene öncesinde bayağı dinliyodum ama şimdi bakıyorum mp3 arşivime, ya ben bunları mı dinliyodum yaa, imkansız filan diyorum. Kötü değiller ama yine de ne biliyim bıktırdılar işte=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar