Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Him.

Delinquent

Öne çıkan mesajlar

C/p yaptım çünkü adamın orjinal biyografisinden aldım yani sitesinden aldım direk yapıştırdım eğer demek istediğin oysa[signature][hline]Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c

CoH : Cursus Novatron
Xaenin Aurion
Alexi_Septimus, 30 Eylül 2004 17:10 tarihinde demiş ki:
O kadın öksürdüğünde portal açılıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Bi de penth yani kişisel algılama orda söylediğim şeyi yani ortadaki gay iddialarını yalanlamak istediğim için bunu c/p ledim yani senin gay metal demene karşılık verilmiş bir cevap değil[signature][hline]Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c

Xaenin Aurion
Sosyal ağlarda paylaş

abi daha ne herşey açık zaten. =) adam kendi bile kabul etmiş zaten biseksüel oldunu. =) sonuçta içinde var adamın erkeklerden de hoşlanıo. =))
*****CIVIL STATUS: he has a girlfriend, Jonna (Ville said once, he is bisexual but without experience with male-partners)*****[signature][hline]I don't worry about nothin' no cause worrying's a waste of my...time!
Sosyal ağlarda paylaş

öyle olsa bile, ne güzel acik acik söylüyo.. kim bilir aranizda kac tane bisexüel ve ibne vardir bunu itiraf edemeyen =)[signature][hline]
Sell me the infection, it's only for the weak
No need for sympathy, the misery that is me
Sell me the infection, it's only for the weak
On bleeding knees I accept my fate
Sosyal ağlarda paylaş

The sacrament , for you , circle of fear , lose you tonight , sweet pandemonium , beyond redemption
sayılmaz ki hepsi ayrı güzel[signature][hline]Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c

Xaenin Aurion
Sosyal ağlarda paylaş

• 11 ay sonra ...
şinndik yaptıklara müzüüğe hiç bişi demem kulak zevkidir,benimde sevdiim şarkıları var ama ne bilim gidipte albümlerini almam mesela.

tarzlarıdır o sudur busudur itici gelir o beni ilgilendirmez
adamın gay olmasıdır olmamasıdır beni ilgilendirmez ville valloyu bir müzisyen olarak tanıyorum sonucta ki adam evlendi gaylii bırak manita yaptı işte.

ama ben im himde hoşlanmadıım bişi var bir ville vallo= him olarak görüyor cok kişi,vfille vallo gruptan cıksa kim alır bir him albümünü hiç bilmiyorum,ville vallo neden bu kadar öne cıkıyor?çıkmış?
abi bu kadar kalibreli bi adamsa gitsin solo takılsın himdeki dier elemanlarada yazık yani,zaten him başarılı bir grup tek bir eleman kaybını atlatabilmeli fos değilse başarıları,neden bu kadar ön planda bu adam?anlıyamıyorum
mesela bi steve vai,malmsteein,sallıyorum bob dylan,sallıyorum eric clapton jhon lennona bakın.ozzoy osb.'a bakın
bu heriflerin her biri cok cok cok kalibreli müzisyenler,hiç piride grupla one cıkmamış,yani yanlış anlasılmasın grupla takıldıkları olmuş elbet ama one cıkma durumu olunca hadi eyvallah diyip solo çalışabilmeyi bilmişler,ööbür türlü grubun bi esprisi kalmıyor cünküm.

bakın bi metallica,(megadeth olayı) bi pinkfloyd(roger waters) bi guns n roses (hepbiri ayrı kalibredeydi ama slash,axl,steven 3 lüsüde denebilir yani,,en sonudna dayanamadılar bu guruba 3 kral yeter tek kral benim lan dedi axlda dağıldır) bu olay yüzünden cok kan kaybeden gruplar.

böle bi durum olduunda ya gruptan ayrınılmalı solo olaya gecilmeli,ya geri adım atmalı yada grubun dier elemanları biraz one cfıkrılmalı

bakın dt ye aslanalr gibi 4 eşşek gibi müzisyen hepsi ayrı kral hiç biri dierinden geride kalmıyor nedir yani.hepbiri one cıkmayı biliyor.

bu konu cok kafamı kurcalıodu bahsettim rahatladım artık ne düşünürseniz nası eleştiriseniz bu benim fikrim,tabiki göüşlere acığım.

[ Mesaj 17 Şubat 2006, Cuma - 00:35 tarihinde, DoGMeaT tarafından güncellenmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...