ginaly Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 sabonis said: peki alamadın mı paranı geri? 39 tl'yi 409 yazmak nedir ayrıca. nası bişimiş o öle. sen de kartının şifresiz çekme limitini düşür bu arada, default 30-50 tl gibi bişi olsa gerek diye hatırlıyorum ben bu arada. şifresiz nası 400ü çekiyo onu da anlamadım Jeeztro said: 405 euro ödedim almanyada otele şifresiz yurtdışı olmasıyla ilgisi var mı bilmiyorum türk bankası kartıyla yaptım yurtdışında şifre kullanmıyorlar genellikle 39 yerine 390 yazmis, yizde 5 de komisyon eklenmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Aralık 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2018 son dürüm ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2018 Cift lavasli ekstra acili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Harcamaya itiraz dilekcesi doldurdum subeden 2 gun icinde iadesi geldi paranin bu arada bir ay sonra basvurmama ragmen iyiymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 kredi kartlari bu yuzden var, gecmis olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanalkorsan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2019 Birincisi Tuzla köprüsünden tuzla marinaya 10TL gibi bir tutar öderseniz pendik marinaya gitmek isterseniz maksimum 25TL tutar hadi onu da geçtim şoför belliki pos cihazını kullanmayı bilmiyormuş sizde salak mısınız pos cihazı kartı okumadan tutarı ekranda gösteriyor siz neden bakmadan okuttunuz kartınızı hadi okuttunuz 409TL bir tutarı hiçbir pos cihazı şifresiz ödeme almaz iftira atacaksanız biraz inandırıcı olun sizin zorunuza giden pos cihazına vermiş olduğunuz komisyon ücreti gerisi uydurma bir senaryo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2019 adam hortlayıp geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2019 taksiciler odasindan mi gonderdiler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2019 korsan taksicinin zoruna mı gitmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2019 Dont feed the troll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2019 forumu yenileyip paralı hale getirip dünyaya açacağız, birbirinden güzel yeni üyeler gelecek ve bir game hub olacak. işte o üyeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2019 On 16.05.2019 at 13:30, Sanalkorsan dedi ki: 409TL bir tutarı hiçbir pos cihazı şifresiz ödeme almaz Adam slip fotoğrafı atmış ilk mesajda. Napsın bi de kurana el mi bassın @goldbären Ağla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar