Darestan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 bazı şarkılar varki dinlerken bi acayip olurum kimisi ağlatır kimi ise neşeli bir havaya sokar insanı, sizlerle paylaşayım dedim,herhalde sizinde vardır. Opeth-A Fair Judgement ağlama şarkım,her zaman duygulanırım ve aklıma benim için özel olan kız gelir a fair judgement deserved... Incubus-I Wish You Were Here Buda neşeli şarkım diyebilirim,hayallere dalmama sebep olur aynı zamanda ilginçtir and in this moment,i'm happy HAPPY Opeth-Demon of The Fall buda sinirli durumlarda genelde dinlediğim şarkı,bir şeye çok kızdığımda açar arka arkaaya dinlerim Jimi Hendrix-Johhny Be Good(live) buda gitar çalma gazı getirten şarkı,her dinleyişte insanın eline gitarı alası geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obacan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Blind Guardian - Nightfall Alama şarkım diğil ama acayip duygulandırır hep :) Blind Guardian - Mirror Mirror En gaza geldiğim şarkıdır böle deli koparım acayip gaz olurum. ehue :) Guns'N Roses - November Rain Valla sarkı zaten deli bide ben sonundaki soloda alamaklı oluyorum :) daha bi sürü böle varda aklıma gelmiyo şimdi :)[signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 dream theater - waiting for sleep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 opeth - hope leaves muse - hysteria stereophonics - mr writer raemonn - supergirl staind - outside alient ant farm - movies[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 In Flames - Only For The Weak hem gaz hem de hüzün verir. hayatımda en önemli yer tutan ve en sevdiğim şarkıdır, yaşadığım en önemli olaylar olurken bu şarkı çalıyordu arkada. hmmm devamını yazmıyım. In Flames'in bütün şarkıları işte.[signature][hline]thanatos msnden demiş ki: allahsiz cakmaklar H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Nightwish - Everdream Rikki - Suteki Da Ne[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro :hrr:"Öğretmek kendinde başlar.İlk önce kendine öğret sonra başkasına" :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 dağıtma anlamında Staind-outside Slipknot-vermillion part 2 staind-epiphany Lenny-believe in me ama şu sıralar taptığım tek şarkı Slipknot-vermillion(1)[signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes It never occurred to me that I am already asleep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Iced Earth - Watching over me Ölen gitariste yazılmıştır. Hüzün verir..[signature][hline]HORAAAA hayiduru sayacitto takishimi horidas Chris Metcalf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 rhcp - otherside alır götürür..[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clementine Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Metallica- Whisky in The Jar normalde Metallica fln pek dinlemem ama bu şarkıyı her dinlediğimde deliriyorum.. Klibi fln mütişti ya.. Eheh içtikten sonra dinlenilesi şarkı... Within Temptation-Ice Queen bu şarkı beni anlatıyoo :P Jeff Buckley-Lilac Wine yorum bile yapamıyorum... her dinlediğimde bitirir beni... we daa bi çokları..[signature][hline]Cleanliness is next to goodliness.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elladan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 never be the same again...[signature][hline]~~~~~~Éärenwén~~~~~~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Şarkı değil ama Arcanum oyununun ana menüsünde çalan notalar insanı başka bir diyara götürüyot böyle gözlerimi kapayım düşündüğümde uçuyormuş gibi oluyorum en azından şu dünyadan belli bir suresine ayırıyor beni[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Avril Lavigne - İm With You Evanescence- My immortal[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 BG, The Soulforged, sözleri beni benden alır bu şarkının cesarete ihtiyacım olduğu anda dinlediğim şarkı. Deep Purple, Soldier of Fortune, beni ağlatan şarkı Özlem Tekin, Aşka Dair, Tamamen beni anlatan şarkı[signature][hline]With each kill I grow wiser With added wisdom I grow stronger / A.E. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Multani Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 A Candel in the Wind (Lady Diana icin yazilani) Ain't no sunshine Runaway Train Zombie Gollum's Song ...[signature][hline]"These tears we cry Are falling rain For all the lies you told us The hurt, the blame! And we will weep to be so alone We are lost We can never go home" -Gollum's Song Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleepwalker Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Dream Theater-Goodnight Kiss, Space dye vest, Finally Free Savatage-When the crowds are gone Secret Garden-Ode to simplicity Skid Row-In a darkened room Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prudentia Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 A-ha - i thought that it was you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 my dying bride ebeme sövse bile nedense duygusallaşıorum :D[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki: İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Devlerin aşkı büyük olur...[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umutsavaci Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 opeth-face of melinda[signature][hline]...:::Married With Children:::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 placebo - where is my mind bu parçayıda eklemeliyim.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerubim Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 pearl jam- jeremy Radiohead- creep nine inch nails-hurt jeff buckley- grace Radiohead- how to disappear completely Radiohead- 2+2=5 placebo-sleeping with ghosts pearl jam- black pearl jam- betterman mor ve ötesi- bir derdim var ilk aklıma gelenler bunlar...[signature][hline]"In despair, there are the most intense enjoyments, if one is acutely aware of one's own hopelessnes"" Fedor Dostoevsky [Bu mesaj Lady_Rosenred tarafından 14 Şubat 2005 00:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 mama said - metallica[signature][hline]From The Dephts I've Come Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 blink 182 -adam's song vardı bi de. unutmuşum. geçen sene dinlerdim hep. şöyle.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlizarD Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 opeth- black rose immortal yorum yok pain of salvation - undertow sevgilinizle dinleyin yada hüzünlenince metallica- motorbreath güzeldir metallica-whiplash zıplamak ve hızlı kafa sallamak için hakan peker - taş gibiyim :D zuhahuauh[signature][hline]Every fart has a beginning. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar