Nekro Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Klasik headsetlerden sıkıldım biraz, padleri kulagimi terletiyor vs birçok derdi var. Fps de oynamayınca lazım olmuyor cok. Onun yerine yine mikrofon/kulaklık girişi ayrı olan kulakiçi var mı telefonlarınkine benzer şekilde. micleri az daha kaliteli olan mumkunse. Biraz bakındım bulamadım pek bu şekilde bir ürün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 çözüm müdür bilmiyorum ancak aklıma bluetooth alıcı+bluetooth telefon kulaklığı geldi. çalışır mı bilmiyorum tabi. raid için filansa telefondan discorda girip yine bluetooth kulaklıkla da takılabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Telefonla ayri ugrasmak istemiyorum ya. Telefon kulaklik jag ini ikiye bolen bir alet varmis bakalim belki o is gorur guzel bir kulaklikla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Koss KSC75 Kulakiçinden de rahat, headset'ten de rahat. Mikrofon olarak Antlion ModMic, Zalman ZM-1 veya masa mikrofonu ekleyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Zalman mikrofon tam istedigim gibi birseymis abi sagol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2018 Ben de bunun philips olanı vardı, uzun süreli kullanımda kulağı inanılmaz ağrıtıyor ve yazın yara yapıyor bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 telefon odakli kablosuzlarin pil omru gaming icin kullanmaya mani olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar