Nekro Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Klasik headsetlerden sıkıldım biraz, padleri kulagimi terletiyor vs birçok derdi var. Fps de oynamayınca lazım olmuyor cok. Onun yerine yine mikrofon/kulaklık girişi ayrı olan kulakiçi var mı telefonlarınkine benzer şekilde. micleri az daha kaliteli olan mumkunse. Biraz bakındım bulamadım pek bu şekilde bir ürün.
Flam Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 çözüm müdür bilmiyorum ancak aklıma bluetooth alıcı+bluetooth telefon kulaklığı geldi. çalışır mı bilmiyorum tabi. raid için filansa telefondan discorda girip yine bluetooth kulaklıkla da takılabilirsin.
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Telefonla ayri ugrasmak istemiyorum ya. Telefon kulaklik jag ini ikiye bolen bir alet varmis bakalim belki o is gorur guzel bir kulaklikla.
Bright Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Koss KSC75 Kulakiçinden de rahat, headset'ten de rahat. Mikrofon olarak Antlion ModMic, Zalman ZM-1 veya masa mikrofonu ekleyebilirsin.
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Zalman mikrofon tam istedigim gibi birseymis abi sagol.
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 20, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2018 Ben de bunun philips olanı vardı, uzun süreli kullanımda kulağı inanılmaz ağrıtıyor ve yazın yara yapıyor bunlar.
arcane Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 telefon odakli kablosuzlarin pil omru gaming icin kullanmaya mani olabilir.
Öne çıkan mesajlar