Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 14.Hafta: Beşiktaş-Galatasaray (02.12.2018)

Celtics

Öne çıkan mesajlar

ya vida pozisyonu anlaşılabilir ama necip in pozisyonu net penaltıydı.eren in pozisyonda da eren in mallığı bence göstere göstere takıldı adama asklfaslf

onyekuru da tam anadolu topçusuymuş arkadaş ellerine hakim olsa almıştık penaltıyı.

bide şu pozisyonların aynısı bjk tarafında olsaydı stadı yıkmışlardı ama gelmişler burada ağlamayın diyorlar
Sosyal ağlarda paylaş

Esnaf said:

bide şu pozisyonların aynısı bjk tarafında olsaydı stadı yıkmışlardı ama gelmişler burada ağlamayın diyorlar

şu infinite loop abi.

2 hafta önce aynısı Beşiktaş'a olurken siz gelip ağlamayın dediniz.
5 hafta önce Fener'e olurken biz gidip ağlamayın dedik.
Geçen sene X'e olurken Y gelip ağlamayın dedi..

1 kişi de çıkıp bu döngüyü kırmıyor çünkü rakibin haklı/haksız kaybından keyif alıyor insanlar.

Derbi öncesi kendi ayağına basılan talisca cezalı olduğunda yazmıştım, bugün bundan keyif alanlar umarım kendi hayatlarında benzer bir haksızlık sonucu mağdur edilir ve akıllanırlar diye ama bizim toplumda olmaz öyle bir şey.

Ben o beklentiyi aştım yani, hiç bir şekilde bu toplumda karşı taraftan anlayış, saygı, hak, hukuk, adalet beklemiyorum. Size de tavsiye ederim insanı rahatlatıyor.

Ha durum böyle iken tarihteki ilk hakem hatası GS'ye yapılmış gibi davranılıyor 2 haftadır o da anlamsız
Sosyal ağlarda paylaş

Hala problemin hakem hatası oldugunu sanmak..

https://forum.paticik.com/read.php?29,8876551,8962251#msg-8962251

Bunların ustune Ali Dürüst'ün Galatasaray takımını taca atıcak bireysel acıklaması, bunun ustune "17" takımın acıklama yapması, Cüneyt Cakır Demiroren toplantısından sonra nasıl olduysa 3 net penaltımızdan birinin bile verilmemesini hatta verilenin de iptal edilmesini de ekleyip devam edebilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

vida'nın penaltı pozisyonunu bayağı basit açıklamıştım daha önce, kural kitabına tamamen uygun pozisyon hatta eren'in pozisyonunun neden penaltı olduğunu da söylüyor, bunu hala gündeme getirmek bayağı bayağı ağlamak oluyor.

elin açık kapalı olmasının kesin bir şey ifade etmeyeceğini de söylüyor kural özellikle, aşağıdaki herşey değerlendirilip karar veriliyor. bu kriterlere göre de tümü vida'nın lehine, eren'in aleyhine kolaylıkla anlaşılabileceği gibi.

mesela hemen üstte verilen serdar'ın pozisyonu bu ikisine kıyasla daha gri zira top aktif alana düşüyor ve serdar daha uzun süre topu görüyor. yine de tümünü birden değerlendirince penaltı olmuyor.

Stringray said:

vida pozisyonunda topu görüp görmeme, uzak yakın mesafe, topun aktif pasif alana gitmesi, elin topa topa elin yönelmesi tamamı farklı, bayağı textbook olay niye bu kadar tartışılıyor anlamsızca

Sosyal ağlarda paylaş

el vucuda yapışık = penaltı değil
el açık = penaltı

bu mahalle maçında geride kalmalıydı arkadaşlar.
Elini vucuduna yapıştırarak vucudunu genişletip öyle bir müdahale edersin ki topa tertemiz penaltı olur.

kaldı ki eren'in eli yapışık falan değil, adam topun gelişini görüp kolunu açarak geçişini kesme amacında.
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

Bunu ilk izlediğimde necip'in ayağı yerdeyken onyekurunun sol ayağını taktırması ilk temas gibi görmüştüm.
halbuki necip'in ayağı daha havadayken onyekuru'nun sağ ayağına müdahale varmış.

Elden dolayı iptal yanlış gibi buna bakınca, hareket faullük mü değil mi o başka tartışma konusu

doberman necip e faul var dedi bu pozisyon için
Sosyal ağlarda paylaş

Bence faul yok.

Yani bir itme çekme var ama o kadarı da olsun artık ya futbol oynanıyor yani.
Ha aynı maç içerisinde Gs ceza sahasında nagatomo-dorukhan pozisyonuydu sanırım orada çaldığı faulse ve hakemin en azından 15dk içinde aynı standartta karar vermesi gerekirse buna da çalmalı ama bence temiz devam.
Sosyal ağlarda paylaş

vidaninki penalti degil ereninki penalti. Zaten mantikli dusunuldugunde vidanin elle bilerek oynadigini dusunen yoktur heralde kasitli bir hamle degil. Ereninki kasitli bir hareket elini topun geldigi yone ittirmesi. Vida kasitli olmadigi halde elini kacircak vakti var mi yok. Bitti bu kadar.
Necip pozisyon zor pozisyon ama bana hala penalti gibi geliyor.Penalti dese diyecegim bisey yok.
Sosyal ağlarda paylaş

sözün özü 2 tane penaltı var verilmeyen. vidanın elini saymıyorum. onyekuru ve eren'in düşürüldüğü pozisyonlar. bjk'nin penaltısı doğru ama ondan önce endirekt serbest vuruş da yok ama neyse, orada var yok. ağlayacak olsak onu da söyleriz, şimdi aklıma geldi. ben düzeltilebilecek kararları söylüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

eren-vida pozisyonunda penaltı falan yok abi.
iki adam hava topunu takip ediyorlar, önlerindeki 3. adam vuruyor bunlar çarpışıyor. sineğin yağını sıkmaya çalışmayın.

onyekuru-necip dışında maçta ağlanacak VAR kararı yok.
akan oyunda da vida sarı kart geçti bitti bu kadar şu maçın tartışmalı pozisyonu.

aykut kocaman gibi tacınızı çaldılara bağladınız iyice
Sosyal ağlarda paylaş

sardalya said:

siz sanirim baska pozisyondan bahsediyorsunuz o zaman 3 tane verilmeyen penalti var?

Eren’e cizgi uzerinde vurduklarinda top Eren’in kontrolunde cunku 3. Adam yok

bi de onyekuru

bi de sizin dediginiz

belki de ciguliydi bu..

https://twitter.com/uA_erman/status/1069329983825473539

bu çarpışma diyor elma işte :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...