vurucu_Jr Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 aushuduahsş sana ii eğlenceler[signature][hline]vurucu abimizin izindeyiz... vururuz!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Ağlayacamda bişey yokki ortada[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 ben son zamanlarda herşeye ağlar oldum nedense en ufak şeye ağlıyorum acayip bi ruh halındeyım[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 izlediğim bir filme ağladım en son...[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Ağlamak yararli ağla ağla alamak gerçekten yararliymiş gazetede okumuştum.[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 ben ota boka herşeye ağlarım :) dün gece yuzuklerin efendisini izlerken elflerin miğferdibi ne yardıma gelişinde bile gözlerim doldu :) nasıl erkeğim lan ben[signature][hline]Burning Legion>Night Elf>Druid>nicki sonra :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 1 haftadir icimden agliyordum ama bu sabah trt1 deki morie ile sali gunleri isimli film ile patladim resmen saat 12 ye kadar agladim evde dursaydim dahada aglardim cikarak kendimi kurtardim ask acisi bizimki :) gidim bir forum acayim kisisel bolumune :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 ya yeter kardeşim bu tur topiclerden sıkıldıkya nedir bu anket miş yapıosun napıcan...[signature][hline]Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mehteran Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 said: Liebe, 16 Şubat 2005 21:48 tarihinde demiş ki: nasıl erkeğim lan ben biz de anlayamadık[signature][hline]Mehteran özenti gençliğe bir dur diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 bizim sınıfta salagın teki vardı bi arkımı ispiklemişti(lisede bile ispikliolar çok ilginç) babasına babasıda çocuga vurdu adama dalamadım ve arkın durumunu gordum çok duygulandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhelm3 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 en son çemberimde gül oya'daki bi sahnede aglamıstım hungur hungur..[signature][hline]If anything can go wrong, it will. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 ruh acı ceker beden aglar[signature][hline]Deviant art gallery Somebody tell me. Why it feels more real when I dream than when I am awake. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 3 sene önce arkadaşlarımı toprağa verirken[signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes It never occurred to me that I am already asleep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 annemler ayrıldığında ağlamıştım. ama geçti sonra sdgffhmj[signature][hline]Corald -- Human Mage `for the alliance Chris Metcalf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AstelyA Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 sevgilimle saçma sapan bi kavga etmistik ona agladim... sacmalik istee..[signature][hline]+ lar - ler birbirini götürür.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 said: homoid, 16 Şubat 2005 21:58 tarihinde demiş ki: 1 haftadir icimden agliyordum ama bu sabah trt1 deki morie ile sali gunleri isimli film ile patladim resmen saat 12 ye kadar agladim evde dursaydim dahada aglardim cikarak kendimi kurtardim ask acisi bizimki :) gidim bir forum acayim kisisel bolumune :) Ben en son patenler sana büyük geldiğinde ağlamıştım[signature][hline]Fender Squier Strat ımı satıyorum hemide Single-Coil Humbucker lı , ankarada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 rüyamda tüm ailemi ve dostlarımı bi trafik kazasında kaybedip kan ter içinde uyandığımda[signature][hline]Known as "Raven" icq:289270637 msn:[email protected] How can we dance while our earth is turning ? How do we sleep when our beds are burning ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Sokakta beslediğim kedimi araba ezdiğinde. 2 sene önce. Neyse ki hastane yakındı "ölmeyeceksin, ölmeyeceksin" telkinleriyle hemen yetiştirdim hastaneye. Diyaframı kaymış ve kolu kırılmıştı. Ben hüngür hüngür ağlarken nasıl olduysa şok halindeyken ayağa kalkıp bana miyavlamıştı hatta sevdirmişti. İlk yardım Anatolia'da yapıldı. Daha sonra Avcılar'da ameliyata girdi ve diyafram ameliyatından sağ çıkan ilk kedi ünvanını aldı. 1 ay bakımda kaldı. Her gün ziyaret edip sırtıma koyup gezdirirdim. Diğer hastalara da bakardım. Şimdi turp gibi nazar değmesin. Boynuma sarılıyor her eve dönüşte... Diğer kedileri de salmışlar hiçbiri beni unutmamış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 ehe dun reddedilimstim aglamıdm ama cok uzuldum uhuhhuhuhu :'([signature][hline]Msn : [email protected] so you think you can tell heaven from hell,blue skies from pain, | Ben :P | Sözlük | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felixxx Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 bunu yazarken de ağlayabilitem var ama artık dalgaya alıyorum.En son Didem'le randevumuzda buluşacağımız pastaneye biraz erken gittim, önceden toplam 27 milyonluk dondurma hazırlattım ikimize. Akşamdan konuşmuştuk buluşma masamızı bile. ben soturdum bekliom sonra Gelmedi,alla alla bi aradım diyo ki: - oğlum hani ayrılmıştık niye arayıp duruyosun hala filan.2-3 kez aradım aynı şeyleri dedi. Bi ayrılmamıza bi de yaptırdığım 27 milyonluk dondurmaya ağladım..1 kaşık yedim kalktım zaten[signature][hline]bip bip para geldi cep bank para geldi bip bip para gitti cep bank... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Ağliom çok üzüldüm şimdi bende..[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 çok fazla sinirlerim bozuktu herşeye. bin tane sebep vardı. bi patladım ve rahat 2 saat ağladım.. çok rahatlamıştım..[signature][hline]lölö mustafa.. Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 agla agla agladıkca acılırrz zati bemde odaya kapanıom aglıom...[signature][hline]Msn : [email protected] so you think you can tell heaven from hell,blue skies from pain, | Ben :P | Sözlük | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desolator Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 yarın içip ağliicam.. çok doluyum çoooooooooooook... Not: Okulu kıracam tabii :D[signature][hline] [b]DeSo[b] Was Here!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Okulda ağla hatunlar etrafina toplansin.[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar