Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En son neye ağladınız?

Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

said:
homoid, 16 Şubat 2005 21:58 tarihinde demiş ki:
1 haftadir icimden agliyordum ama bu sabah

trt1 deki morie ile sali gunleri isimli film ile patladim resmen saat 12 ye kadar agladim evde dursaydim dahada aglardim cikarak kendimi kurtardim

ask acisi bizimki :)
gidim bir forum acayim kisisel bolumune :)

Ben en son patenler sana büyük geldiğinde ağlamıştım[signature][hline]Fender Squier Strat ımı satıyorum hemide Single-Coil Humbucker lı , ankarada.
Sosyal ağlarda paylaş

Sokakta beslediğim kedimi araba ezdiğinde. 2 sene önce. Neyse ki hastane yakındı "ölmeyeceksin, ölmeyeceksin" telkinleriyle hemen yetiştirdim hastaneye. Diyaframı kaymış ve kolu kırılmıştı. Ben hüngür hüngür ağlarken nasıl olduysa şok halindeyken ayağa kalkıp bana miyavlamıştı hatta sevdirmişti.

İlk yardım Anatolia'da yapıldı. Daha sonra Avcılar'da ameliyata girdi ve diyafram ameliyatından sağ çıkan ilk kedi ünvanını aldı. 1 ay bakımda kaldı. Her gün ziyaret edip sırtıma koyup gezdirirdim. Diğer hastalara da bakardım.

Şimdi turp gibi nazar değmesin. Boynuma sarılıyor her eve dönüşte... Diğer kedileri de salmışlar hiçbiri beni unutmamış...
Sosyal ağlarda paylaş

bunu yazarken de ağlayabilitem var ama artık dalgaya alıyorum.En son Didem'le randevumuzda buluşacağımız pastaneye biraz erken gittim, önceden toplam 27 milyonluk dondurma hazırlattım ikimize. Akşamdan konuşmuştuk buluşma masamızı bile. ben soturdum bekliom sonra Gelmedi,alla alla bi aradım diyo ki: - oğlum hani ayrılmıştık niye arayıp duruyosun hala filan.2-3 kez aradım aynı şeyleri dedi.
Bi ayrılmamıza bi de yaptırdığım 27 milyonluk dondurmaya ağladım..1 kaşık yedim kalktım zaten[signature][hline]bip bip para geldi cep bank para geldi bip bip para gitti cep bank...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...