sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2018 https://m.media-amazon.com/images/M/MV5BMTgxOTA3ODc1OF5BMl5BanBnXkFtZTgwMjI5OTQ1NjM@._V1_.jpg https://www.imdb.com/title/tt6866266/ Yeni çıkmış bir dizi ben de ilk bölümünü izledim. Hapishane kaçışı hikayesi. başrollerde paul dano ve benicio del toro oynuyor. ilk bölüm itibariyle karakterleri gerek freudyen gerekse metaforik anlatımlarda gösterdikleri için aşırı ilgimi çekti. benicio tam bir alfayı,tanrıyı oynuyor sdf kadının arabada dinlediği nick jonas'ın kadındaki pedofil/gençlik aşkı tutkusunu ( ki bunu paul denoyla seviştiklerindeki rollplayden biliyoruz) gerçek hayatta nick jonasın kendinden yaşça büyük hintli oyuncu priyanka chopraya göndermesi sdfsdf hele ki benicionun kendisine jel veren adama yaptığı tanrı metaforu lulul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2018 Baya iyi deniyordu, çıktı daha başlayamadım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 27, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2018 "Escape at Dannemora and The Little Drummer Girl Put the Prestige in Prestige TV" -Vogue Haklılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2019 ilk bölümü izlerken gerçek olduğunu bilmeden izledin sanırım. abi karakterler biraz off böyle tam içine sinmiyor ama gerçek oldukları içinmiş meğer. herifin katil olduğu halde resim yapması, hapishanedeki görevlilerin de parasal çıkar değil de manevi çıkarlar için (resim sanat, seks vs) yardım etmeleri zaten bütün tatlı ironisi olayın. bütün bölümleri ben stiller'ın yönetmesi de ayrı ilginç. bence yeterli iş çıkarmışlar. bütün yedi bölüm çıktı baştan sona izlemek isteyen emikleyebilir ben de hepsinin bitmesini bekledimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 4, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2019 ha ben de hepsinin çıkmasını bekledimdi hatırlattığın iyi oldu. gerçek olay olduğunu bilmiyodum evet :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2019 Gerçek miymiş olaylar? Bundan haberim yoktu... yalnız devamı varmış gibi bitti ama mini seri diye geçtiği için pek umutlu değildim devamından... ama yani içerde zeki insanların dışarda mala bağlamaları ve boşlukta kalmaları da işin güzel ayrıntısı aslında. Özellikle Del Toro'nun oynadığı karakter içerde yatmaktan, dışarda ne yapacağını bilememesi de güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ocak 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2019 2. Bölümdeyim gayet güzel şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ocak 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2019 Güzeldi, 6.bölüm fargo tadı verdi biraz. 8 çalışır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ocak 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2019 Akşam başlayacağim, çok heyecanli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 13, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2019 bitirdim ben de dün-bugün izleyip. olayların gerçek olduğunu öğrendikten sonra tabi farklı oldu. 6. bölüm tahmin edebileceğimden daha da çok sertti. kısa ve öz olması da tatmin etti baya. 8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar