roket adam Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 fitness ve activity tracking için 100 liralık şayomi bilekliğin sunduğu "şu kadar adım yürümüşsün, şu kadar yol yapmışsın" DIŞINDA bir şey sunuyor mu? Yani havuzda kaç tur atmışım, ne bileyim ağırlık kaldırırken kaç tekrar yapmışım vs gibi şeyleri alabiliyor musunuz? Fitness'a tekrar başlamak için bir motivasyon arıyorum, belki buna kol gibi para verirsem tekrar başlarım diye düşünüyorum da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 gir bak applerine baya bi zimbirtisi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 garmin fenix 5 al mis gibi daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 akilli saat hayatina hergun sarj edilmesi gereken bir baska teneke kutusu olmak disinda bir katki saglamaz. apple watch kullanmasam da asus unkini kullandim. sonuc last charge time: 13 months ago. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 1-2 yıldır kullanıyorum. Eylülde de Series 4'e geçtim. Ben acaip memnunum. Pili 1-2 gün gidiyor. Yüzme, Gym, yürüyüş falan track ediyor. Apple News ile haberleri takip ediyorum. Remote app olarak kullanıyorum bir çok cihazımda. E-Scooter kullanırken falan da işe yarıyor. Bir sürü kayış topladım, customize ediyorum vs. Premium bir ürün, diğer mıymıntılarla kıyas kabul etmez keh keh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 denizde yüzerken tam ölçüyor, gear sport bazen sapıtıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 27, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2018 Abi mesela sorum şu: gym track ediyor da neyi track ediyor? ağırlığı 10 kere kaldırdın indirdin mi diyor? Kendini şu kadar kalori yordun mu diyor? YOksa tamam bugün de ağırlık kaldırdın ok mu diyor? Yoksa o değerleri hep manuel mi giriyorsun atıyorum 5 kere kaldırıp indirdim falan=? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2018 Kalori, distance, adım, merdiven bunları ölçüyor. Saatin fitness tracking sistemi 3 "ring" üzerinden ilerliyor. Kırmızı ring: Günlük kalori harcama miktarı Yeşil ring: Günlük egzersiz süresi Mavi ring: Saat bazında ayağa kalkma (Her saat içerisinde en az 1 dakika ayakta kalmanı istiyor) Saati kurarken hedeflerini belirliyorsun. Günlük 400 kalori yakma, 30 dakika egzersiz, 12 saatlik ayakta durma (12 saat içerisinde 1'er dakika) Heart rate monitor var, Series 4'te EKG var. Bunun dışında telefona bakmadan günlük bildirimleri almak baya faydalı (e-postalar, whatsapp, mesajlar) Telefon cevaplayabilirsin (SIM kartsız modelse çok başarılı değil) Music stream etme imkanı var. Ek olarak bir dolu app var. Tek bir bakışta gün içerisinde bir sonraki aktiviten nedir, hava durumu nedir, reminder, notes, vs. vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Kasım 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2018 Honor Band 4 alayım diyorum bitane varmı kullanan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 27, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2018 Yeterince dikkat dağıtıcım olduğu için ben sadece spor olayını kullanacağım. Bildirimleri tanımlamayı düşünmüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2018 o zaman sadece spor olayi olan bisey al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 28, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2018 Sadece spor olayı olan cihaz tavsiyenizi alabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2018 fitbit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2018 "roket adam" said: fitness ve activity tracking için 100 liralık şayomi bilekliğin sunduğu "şu kadar adım yürümüşsün, şu kadar yol yapmışsın" DIŞINDA bir şey sunuyor mu? Yani havuzda kaç tur atmışım, ne bileyim ağırlık kaldırırken kaç tekrar yapmışım vs gibi şeyleri alabiliyor musunuz? Fitness'a tekrar başlamak için bir motivasyon arıyorum, belki buna kol gibi para verirsem tekrar başlarım diye düşünüyorum da. ya benim sevdigim ozellikleri var, ama hicbirisi olmazsa olmaz seyler degil En cok hosuma giden macbook'u acmasi. Eger saat kolunda ve mac'e yakin ise mac'ini actiginda otomatik sifre sitemeden aciyor. Direk telefonu acmak guzel. Telefon nerde diye aranmiyorsun. Sesle whatsapp mesajlarini falan yazdirmak guzel oluyor. Baska herhangi bir urunde sanirim 3rd party uygulamalardan (ornegin whatsapp) notification alamiyorsun apple dunyasinda. (en azindan benim fitbit oyleydi) Muzik dinlerken (ki airpod kullanmiyorum, kulagimda durmuyor o zimbirtilar) spotifyda falan sarki degistirmek bayaaa kolay. Saati sessize alinca telefonda otomatik sessize geciyor. Uygulamalarina hic bakmadim belki ise yarar biseyler vardir. ama en cok ve en cok kullandigim telefonu yerini cok kaybettigimden, nerde oldugunu bulmak icin saatten telefonu otturmek adfasdf dedigim gibi olmazsa olmaz bisey degil. Ama telefonun yaninda tamamlayici bir urun gibi dusun. genelde 3 gunde 1 sarj falan ediyorum. Dusa girmeden once sarja taksan zaten yarim saatte %50 doluyor. Pilde cok sikinti yasamadim. bi daha fitbit geri donermiyim. Sanirim donmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2018 gearfit2pro var bende, isimi goruyo, fazlasina gerek duymadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar