Delinquent Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Evet eheh. Muse'un Natural Disaster adli sarkisini bilenleriniz vardir (Hullabaloo CD-1'de mevcuttur, Nature_1 diye de gecer). Eglence olsun diye kaydetmistim, hem sizlerle paylasayim hem de yorumlarini alayim istedim :) Mp3 burada mevcut, kaydi webcam mikrofonu ve koma delisi olmus bir klasik gitarla yaptigim icin kalitesi biraz kotu, falsettolarda falan cizirti yapabilir, noise gate mi kullanirsin ne yaparsiniz artik, uyarayim dedim ben. Oyle iste. :) Yorumlarinizi bekliyorum.[signature][hline]Young enough to feel an earthquake, too cool to even care. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Çok hoş olmuş tebrik ederim... Ayrıca noise noise dedin gayet iyi işte :) Ağzına sağlık hoş bir parça olmuş... ( Dinleyici olarak fikir belirttim herhangi bir müzik eğitimim yok :D )[signature][hline]Amor omnia vincit. Cogito, ergo sum. Dabit deus his quoque finem. Damnant quod non intelligunt. Firefox Kullanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 fena değil beğendim[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delinquent Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Benim dsp ayarlarimdandir o zaman, eheh. Tesekkur ederim ;)[signature][hline]Young enough to feel an earthquake, too cool to even care. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 tebrikler :)[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Sesin hoş :) kayıtta güzel olmuş yani öyle noise gatelik bişey yok. eline sağlık[signature][hline]ÆææÆ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delinquent Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Tesekkurler herkese yorumlar icin. :)[signature][hline]Young enough to feel an earthquake, too cool to even care. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 sesin hakikaten çok güzelmiş... tebrik ederim. grubun falan var mı? bi grup bulsan çok hoş şeyler ortaya çıkabilir cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delinquent Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Tesekkur ederim :) Gruplarim vardi, daha cok blues agirlikli olarak, ancak su sira ailevi sebepler dolayisiyla baska bir sehirdeyim, yazdan sonra falan tekrar baslayacagim o tarz calismalara bir aksiklik olmazsa. :)[signature][hline]Young enough to feel an earthquake, too cool to even care. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 gerçekten güzel olmuş..bir yerden akustik gitar bul bi de onla çal iyice süper olur:)[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki: otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar. nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki: merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delinquent Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Su ara elektronik piyano bakiyorum, akustik gitar agir gelir ayni anda biraz, eheh. :)[signature][hline]Young enough to feel an earthquake, too cool to even care. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 çok çok iyi olmuş[signature][hline]Avoid the tap on the shoulder From that one with the long black cape Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delinquent Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Tesekkur ederim :) Madem begenildi bir de Unintended kaydima (Muse yine) link vereyim. Gerci bu pek memnun oldugum bir kaydim degil, detonasyonu falan bol, gecenin korunde insanlari uyandirmamaya calisarak kaydetmistim, hehe. :D[signature][hline]Young enough to feel an earthquake, too cool to even care. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 bu da çok güzel ya çok beğendim..sen biraz daha yapıp yolla buraya:)[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki: otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar. nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki: merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delinquent Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Hemen. :) Desert Garden kaydim. :P[signature][hline]Young enough to feel an earthquake, too cool to even care. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 ses güzel hoca yaş kaç[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Unholy Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 OooOo uUuuUU kısımları güzelde gitar sesine göre fazla bagırmışsın gibi geliyo emmevelakin kayıt şartlarını düşününce ii olmuş. [spo1=dobra yorum burada]Yinede ben musedan dinlemeyi tercih ediyorum :)[/spo][signature][hline]-used to know as hasanmezarci- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delinquent Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Yas 18 heheh. Matthew Bellamy ayri ben ayri yani, dogaldir. :)[signature][hline]Young enough to feel an earthquake, too cool to even care. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 yanniz sesini inceltince baya benzio helal valla[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki: otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar. nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki: merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delinquent Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Adam gibi bir mikrofon bulabilirsem Micro Cuts kaydedecem, o zaman karsilastirirsin bir de. Ehehe. :)[signature][hline]Young enough to feel an earthquake, too cool to even care. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: Delinquent, 09 Şubat 2005 22:36 tarihinde demiş ki: Evet eheh. Muse'un Natural Disaster adli sarkisini bilenleriniz vardir (Hullabaloo CD-1'de mevcuttur, Nature_1 diye de gecer). Pexu.com'da dinleyebilirsiniz bu şarkıyı.. (bkz: beleşe reklam yapmanın inanılmaz hazzı)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Gitar hos ses hos Jeff Buckley söylemeni öneririm[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 sen plug in baby'yi guzel soylersin[signature][hline]aramaya inanmıyorum post kasıyorum kufrediyorum kavga ediyorum :hrr: nihahahaha yasasın kotuluk :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delinquent Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Kayitlar pek profosyonel olmadigindan (hem ekipman, hem benim kayit tecrubem anlaminda) o tur seyler oluyor evet, canli dinleme sansin olsa daha uygun soyluyorum :) Bir de, Natural Disaster'da bahsettigin sey, emotions coming derken coming kisminda sesimin catlamasiyla, onu kasten yapiyorum, hosuma gidiyor, yoksa falsetto daha kolay benim icin :) Bu arada tum Muse sarkilarini bastan sona calabiliyor ve soyleyebiliyorum, eheh :)[signature][hline]Young enough to feel an earthquake, too cool to even care. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delinquent Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Bu arada asla ukalalik olarak gormem, her zaman acigim yapici elsetiriye. :)[signature][hline]Young enough to feel an earthquake, too cool to even care. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar