Jaan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 beyler şöle türk telekomda sağlam bir tanıdığı olan felan yok mu biri açıklık getirse bende bir saattir verdiğim linki takip ediyorum. [url]http://web3.ttnet.net.tr/uplink.html[url] buradan bir şey anlayan varsa bana açıklasın bi de[hline]icq:108382340 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 uplink ler ne kadar surede update oluyo bilen varmi?[hline]What does not kill,makes stronger. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 said: Jaan, 13 June 2003 22:36 tarihinde demiş ki: http://web3.ttnet.net.tr/uplink.html burada sağ üst köşedekine bir bakın kısa süreli bir canlanma var. Söylentiye göre hattı döşemişler deneme yapmışlar ben de başkasının yalancısıyım :)[hline]icq:108382340 Gerçekten öyle bi anlık çıkıp inmesi çözüme yakın olduklarını göstermekte bence.[hline]Sungur - Scout of Hun (LvL 50) Necrocks - Necromancer of Hun (LvL 44) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Biri kabloyu sarssın demin düzelir gibi olmuş lol ... cidden 3-4 dklığına grafik yükselmiş :)[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Evet galiba buldular arızayı tamir ediyolar veya ettiler. Ne biliym gelmesi yakın gibi sonuç olarak.[hline]Sungur - Scout of Hun (LvL 50) Necrocks - Necromancer of Hun (LvL 44) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 temmuz ortasımı biterim pff :([hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 said: BonePART, 14 June 2003 01:02 tarihinde demiş ki: sungur banada ole geliyo yane dosya trasnferi olduna gore bide gorulmucek bi transfer del sanki ufak bi iki dakka kablo duzeldi gibi[hline]BonePART - Pepelek Saplar Birliği Başkanı Ph'nglui mglw'nafh cthulhu r'yleh wgah'nagl ftgagn I am not fat you asshole, I am just big-boned. Screw you guys; I am going home. You must respect my authoritaaaaaaa. BonePART FriarHealSuxx of Hun - Kay Server - Level 50 Drunken Friaa +1[hline]Dj KeSh pazar 13-15 arası isteks->20474989 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 birkaç km uzaklıktan bizimkilerden biri kabloyu çekmiştir bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 routerlar sık sık resetlenmiş bugun ayrıca arkadaş dedi bi de 3-6 dk değil grafikte saatler 2şer aralıkla olduğuna göre 15 dakika civari açık kalmış sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Aslında bu çok iyi haber. Sanki problemin sonuna yaklaştık gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 inşallah.. amin..[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 evet öle gibi amin gerçekten. galiba geliyo çok yakında.[hline]Sungur - Scout of Hun (LvL 50) Necrocks - Necromancer of Hun (LvL 44) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Uplink sayfasında görüldüğü kadarıyla 622lik ve bir 155 likte deneme yapılmış 9 gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 deniz fazla dalgalanmıştır ondan bence yada balık falan çarpmıştır yüzerken[hline]Dark-dr benim adım Adamı pvpde dagıtırım Rastgele herkese saldırırım Korkmam kimseden bi kişi dışında Saygıyla eğilirim onu görünce Ustamdır o benim pvpde Canınamı susadın gidiyosun ölüme Kaç hemen ordan onu görünce Sen kralsın Popeye pvpde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Balık telekom un yapamadığını yaptı yani :p[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 yani balıklar mı yönetiyor bizi? yada daha düşük bir yaşam formu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 şu anda benim internetim oldukça hızlı gibi. bu kimse şu anda bağlanmadığı içinde olabilir tabi.[hline]I'm one of the keepers of wilderness and here to help... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar